Viktorija Bekam otkrila tajnu savršene kože

Lepota i zdravlje

Viktorija Bekam otkrila tajnu savršene kože

Vikrorija Bekam je poznata po dobrim stajlinzima i besprekornom tenu, a kada je ovo drugo u pitanju – ovo je njena tajna.

Nekadašnja pevačica pop bendaa ‘Spice Girls’, a danas uspešna dizajnerka i modna ikona – Viktorija Bekam (46), s godinama izgleda sve bolje. Mnogi se pitaju kako joj to uspeva, a ona je nedavno napokon otkrila koliko kozmetičkih proizvoda dnevno koristi. Supruga bivšeg fudbalera Dejvida Bekama s kojim ima četvero dece, otvoreno je priznala kako je donedavno na sve kozmetičke proizvode i tretmane za dnevnu negu trošila nekoliko hiljada evra.

Ali, Viktorija je nedavno otkrila kako je otkrila jedan puno jeftiniji proizvod od kojeg joj lice izgleda, kako ona kaže, ‘božanstveno‘. Naime, radi se o najobičnijem jodu.

„Jod ubrzava zarastanje rana, odličan je antioksidans za kožu i preparat za uklanjanje ožiljaka od bubuljica i akni. Neizostavan je preparat u mom domu. Mnogi možda i nisu upoznati, ali jod ima višestruku namenu. Osim u medicini, volim da ga koristim u mojoj kozmetičkoj beauty rutini. Sigurno ću ga preporučiti i svojoj kćerki kada počnu da je muči problemi sa bubuljicama. Lice mi je od njega toliko sjajno, zdravo i čisto, a to nisam postigla ni sa jednim drugim preparatom„, izjavila je Viktoria.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top