Darko Lazić i Ana Sević rešili sve nesuglasice!

Printscreen/Instagram

Poznati

Darko Lazić i Ana Sević rešili sve nesuglasice!

Nakon javnog sukoba bivši supružnici su zakopali ratne sekire

Folk pevač Darko Lazić i njegova bivša supruga Ana Sević nakon javnog sukoba odlučili su da zakopaju ratne sekire i da se pomire.

Naime, Lazić je javno izneo tvrdnje da njegovu i Aninu ćerku Lorenu nije video godinu dana, a onda je Sevićeva objavila prepisku sa datumima, od pre nekoliko mesci, kada je njihova naslednica bila sa ocem.

Ana je zatim najavila tužbu protiv Darka, ali su sada, kako je folker otkrio, uspeli da pronađu zajednički jezik i da reše sve nesuglasice.

– Ispeglali smo sve kao roditelji, kao odrasli ljudi. Sve se da lepim rečima rešiti, mora da se napravi kompromis. Normalno je da se imaju nesuglasice, svuda ih ima, to je prirodna stvar. Rešili smo to što je bilo i lepo se dogovorili – rekao je Darko.

Pevač je ispričao da je Lorena bila dva dana kod njega u Brestaču, pa je otkrio kako je poroveo vreme sa njom i sinom, kojeg ima sa verenicom Marinom Gagić.

– Mezimica je bila dva dana kod mene, nema gde nismo stigli. Nedostajala mi je Lorena, vezan sam za nju kao i za Alekseja. Zajedno smo išli u igraonicu, ona je jahala konja, ma svuda smo išli i uživali smo zajedno, bilo je prelepo – ispričao je Lazić za Blic.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top