3 rituala koja odnose loše iz vašeg života za vreme mladog Meseca

pixabay.com

Lifestyle

3 rituala koja odnose loše iz vašeg života za vreme mladog Meseca

Ovo je dobro uraditi za vreme mladog Meseca!

Mesečeva energija utiče na more, vreme, životinje, a takođe i na naše raspoloženje i život. Pun i mlad Mesec na različit način utiču na našu energiju, jer jedan je simbol početka, a drugi označava kraj.

U vreme mladog Meseca, Mesec se nalazi između Zemlje i Sunca, pa je stoga Mesec praktično nevidljiv na nebu. Međutim, kad je noć mračnija, sigurno ćete primetti njegov sjaj i tada je idealna prilika da se dublje zagledate u svoju dušu.

Kako se približava faza mladog Meseca, sve više raste svest i imamo šansu da privučemo nove mogućnosti.

Ovo je dobro uraditi za vreme mladog Meseca:

kreiranje novih planova
početak novih projekata
čišćenje doma
prestanak lošuh navika
U vreme mladog Meseca naša čula su izoštrena, intuicija pojačana i dobijamo snažnu energiju za ostavrenje željenog. To je period kada loše ostavljamo iza sebe, a krećemo se u pravcu dobrih mogućnosti.

Ako želite nešto u životu da završite, a nešto novo da započnete, onda uradite ovaj ritual sa svećom:

Upalite sveću, a onda duvajte u plamen kako biste ga izgasili. Dok to radite razmislite o svim negativnim osećanjima, lošim navikama i sećanjima kojih želite da se oslobodite.

To možete učiniti i tako što ćete svoje probleme zapisati na papir, koji zatim bacite u vatru.

Ili napravite sličan ritual s perom u prirodi kada duva vetar. Ritual sa vetrom simbolizuje prihvatanje i prepuštanje životu. Ako nađete pero ili samo list drveta, držite ga neko vreme u ruci i razmislite o svojim problemima i bolovima koje želite da prihvatite i pustite ih. Kada budete spremni, pustite da pero ili list oduva vetar ili ga sami oduvajte. Posmatrajte kako vaši problemi nestaju.

Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top