Ako se drznete da prevarite Dženifer Lopez, to će vas koštati 250 miliona dolara! Pa, vi sad vidite…(FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Ako se drznete da prevarite Dženifer Lopez, to će vas koštati 250 miliona dolara! Pa, vi sad vidite…(FOTO)

Pevačica želi da se pre braka obezbedi „klauzulom o neverstvu“

Početkom godine, svet je jedva čekao da vidi jedno od najiščekivanijih venčanja godine – pevačice Dženifer Lopez i njenog verenika Aleksa Rodrigeza. Međutim, pandemija koronavirusa pomrsila im je planove, pa je venčanje – otkazano. Ipak, kako je svojedobno rekla pevačica (51), ono će se svakako održati, a „na stolu“ je već i predbračni ugovor, koji se njenom budućem suprugu nimalo ne sviđa, piše Woman’s Day.

Naime, prema pisanju pomenutog tabloida, jedan od razloga što su venčanje stavili ‘na čekanje’ je i opsežan predbračni ugovor. Međutim, upravo je on uzrok novih, velikih trzavica u vezi latino dive i šest godina mlađeg bivšeg igrača bejzbola. Šta više, pevačica je spremna i da okonča vezu ukoliko njen izabranik odbije da potpiše ugovor koji su sačinili njeni advokati.

‘Predbračni ugovor jako ih je udaljio i često se svađaju. Dženifer je spremna da Aleksa nazove prevarantom i ostaviti ga ako odbije da potpiše’, otkrio je izvor blizak slavnom paru. ‘Problem je u tome što su oboje navikli da budu sa manje poznatim i bogatim osobama i očekuju da druga strana jednostavno pristane na sve njihove zahteve’, dodaje izvor.

‘Dženifer tera Aleksa da potpiše ‘klauzulu o neveri‘. U tom će slučaju, ako je prevari, moraće da plati neverovatnih 250 miliona dolara! Njegovi advokati insistiraju na tome da se bori. Odnosi u njihovom domu zato baš i nisu najbolji u poslednje vreme’, zaključuje izvor.

Story.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top