Ilda Šaulić otkrila gde UVEK PUSTI SUZU, ali i DIVAN detalj o Šabanovim unukama

instagram/Printscreen

Poznati

Ilda Šaulić otkrila gde UVEK PUSTI SUZU, ali i DIVAN detalj o Šabanovim unukama

Skoro dve godine su prošle od kada je poginuo Šaban Šaulić, legenda narodne muzike, a njegova ćerka Ilda Šaulić sa bolom govori o gubitku oca

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život i slike sa mesta nesreće ostale su urezane njegovoj porodici, ali skupili su snage, kako Ilda kaže, da nastave dalje.

Šaban je obožavao Krčedin, koji je, kako napominje pevačica, bila njegova oaza mira. Zato, sada kada god ima vremena, voli da obiđe mesto gde imaju porodičnu kuću.

― Uvek pustim suzu. Tamo je i dalje njegova energija koja je prisutna kada god uđem u Krčedin i u kuću, zato što je on mnogo vremena provodio tamo. Što više idemo tamo, shvatamo zašto je voleo taj mir, vodu i energiju koju reka donosi. To je prosto bila njegova oaza ― kaže Ilda Šaulić setnim glasom, pa otkriva da su njena ćerka Ema, ali i sestričina Una nasledile jedan dar od pokojnog dede:

― Ema i Una su imale nedavno prvi susret sa pecanjem. Moj suprug im je pokazivao kako to treba da rade i bilo je vrlo zanimljivo i interesantno. Bože zdravlja kada malo porastu, i one će ići u Krčedin da pecaju.

Ova šarmantna pevačica priznaje da ne prođe dan da ne pomene Šabana.

― Ne prođe dan, a da ga ne spomenem u nekom kontekstu i sigurno je tako. Živim u ovom trenutku. Treba da se bavim muzikom, da snimam i to je najbolja spona sa mojim ocem ― ističe ona.

BLIC 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top