Priča neverne žene – Volim svog muža, a još uvek sam zaljubljena u bivšeg

pixabay.com

Ljubav i seks

Priča neverne žene – Volim svog muža, a još uvek sam zaljubljena u bivšeg

Udata sam za muškarca kojeg jako volim, ali osećanja za bivšim još uvek u potpunosti nisu nestala. Ova situacija mi uzrokuje mnogo pomešanih emocija i problema.

Sa svojim suprugom imam dvoje dece. Udala sam se za svog supruga veoma brzo nakon što sam prekinula vezu sa svojim bivšim kojeg sam mnogo volela. Veza sa mojim bivšim nije bila tako epska kao u romanima. Znao je biti grub prema meni i često smo se svađali, ali sam mu se uvek vraćala.

Živimo u malom gradu u kome se svi znaju. Njegov sin ide u istu školu u koju idu i moja deca, pa se veoma često srećemo. Mnogo češće nego što bih želela da ga srećem. Sa njegovom suprugom se redovno srećem na roditeljskim sastancima.

Pokušavam da budem ljubazna prema njoj, ali je u stvari ne podnosim. Verovatno je divna osoba, ali živi sa njim, pa je zbog toga ne volim. Pokušavala sam da ga zaboravim i da ga izbacim iz svoje glave, ali jednostavno ne mogu da ga zaboravim. I dalje ga volim iako to ne želim da priznam sebi.

Svaki put kada ga vidim srce mi zaigra i pojave mi se leptirići u stomaku i uvijek se trudim da sakrijem ta svoja osećanja. Volim svog supruga, ali izgleda da još uvek volim svog bivšeg. Moj suprug je više nego dobar čovek, on je moj najbolji prijatelj, moja druga polovina, otac naše dece, ali njegova ljubav mi ne može pomoći da zaboravim na bivšeg.

Kada se nađem sa svojim bivšim obično odemo na naše omiljeno mesto. Nepodnošljivo ga želim i ne mogu se odupreti želji da spavam sa njim. Sa suprugom ne osećam takvu želju, ne zna da me zavede pogledom i poljupcem i da učini da poludim za njim. Ne osećam se toliko potrebnom i poželjnom.

Već nekoliko godina traje ova moja agonija. Ponekad poželim sve priznati suprugu, ali se plašim njegove reakcije. Bojim se da bi to moglo da upropasti našu porodicu. Mrzim sebe zbog toga što varam svoga muža i nadam se da ću jednog dana uspeti da izbacim svog bivšeg iz glave i da ću u potpunosti pobediti svoju strast prema njemu.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top