Dnevni horoskop za 19. novembar

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 19. novembar

OVAN

Diskretno koristite poslovna poznanstva za dobijanje informacija. One su vam jako bitne za dalji razvoj posla. Zaljubljeni ste i prezadovoljni vezom. Svesni ste da ste zreli za dalji razvoj veze. Nervozni ste.

BIK

U potrazi ste za finansijskom inekcijom. Razgovori prolaze dosta loše i druga strana odbija da vam pozajmi novac. Imate simpatiju, ali ne žurite da uđete u vezu. Želite da je prvo bolje upoznate. Utučeni ste.

BLIZANCI

Saradnja sa inostranim saradnicima odlično napreduje, mada imate utisak da nisu u potpunosti otvoreni prema vama. Emotivno ste neispunjeni. Nedostaje vam pažnja partnerke. Mogući su problemi sa bešikom.

RAK

Poslovnim obavezama pristupate na krajnje ozbiljan način. Priliv finansija pozitivno utiče na vaš radni elan. Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Nedostaje vam osećaj da ste emotivno ispunjeni. Pripazite na ishranu.

LAV

Na poslu je atmosfera turobna. Vi jedini verujete da napor nije uzaludan i da ćete postići željene rezultate. Emotivno ste ispunjeni. Mislite da ste doneli najbolju odluku izabirom partnera. Osećate se dobro.

DEVICA

Ne uspevate da uspostavite harmoničnu komunikaciju sa kolegama. Svako insistira na svojoj ideji i ne želi da prizna kvalitete drugih idejnih rešenja. Održavate kontakt na daljinu sa simpatijom. Neopušteni ste.

VAGA

Dobijate novu poslovnu ponudu. Kako ste zadovoljni sadašnjim poslom i finansijama nova ponuda vas uošte ne privlači. Pravite ljubomornu scenu partneru čime ga samo distancirate od sebe. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Puni ste pozitivni energije i rešeni da neke projekte koji su se odužili konačno privedete kraju. U potpunosti ste posvećeni partneru i uživate u ljubavi i strasti. Kod muškaraca je osetljiv urogenitalni trakt, kod žena bubrezi.

STRELAC

Niste u potpunosti zadovoljni situacijom na poslu. Očekivali ste da neke obaveze odradite na brzinu, ali se ispostavlja da ipak morate da posvetite više pažnje i vremena. Uživate u stabilnom braku. Vreme je za posetu ginekologu.

JARAC

Kao ljubitelj reda, rada i discipline smeta vam iznenadna promena poslovnih planova. Emotivna sfera je u blokadi. Niti vas neko zanima, niti vi nekog. Nervi su osetljivi tako da je moguće ispadanje iz takta.

VODOLIJA

Nezadovoljni ste procesom rada. Smatrate da je potrebna modernizacija. Očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Druga strana ostavlja odličan utisak tako da se raspitujete kod kolega. Osećate se dobro.

RIBE

Posao se odvija normalno, bez zastoja i stresa. Prija vam rad u opuštenoj radnoj atmosferi. Zaljubljeni ste u bračnog partnera kao i prvog dana. Partner vam daje osećaj sigurnosti i zaštite. Zdravlje je stabilno.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top