LUKSUZ VREDAN HILJADE EVRA: Tipsarevići uživaju na Maldivima

Printscreen/Instagram

Poznati

LUKSUZ VREDAN HILJADE EVRA: Tipsarevići uživaju na Maldivima

Poznati bračni par uživa u peskovitim plažama, brčka se u moru sa decom i ne krije da su i dalje zaljubljeni kao prvog dana.

Janko Tipsarević na MaldivimaFOTO: PRIVATNA ARHIVA
Janko Tipsarević na Maldivima

Janko Tipsarević otputovao je u toplije krajeve sa suprugom Biljanom, ćerkom Emili i sinom Noom, gde uživaju u čistom luksuzu. Društvo im pravi i Biljanina sestra Jovana sa njenom porodicom, pa je svaki trenutak ispunjen smehom i zabavom uz mališane. Usput poznati par ne krije da gaji emocije iste jačine kao sa početka veze, pa su podelili snimak kako šetaju plažom i razmenjuju poljupce.

Biljana TipsarevićFOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE
Biljana Tipsarević

Takođe, bivši teniser posebno je nasmejao fanove kada je Biljana podelila snimak kako joj pomaže da odmrsi kosu. Biljana je takođe otkrila da uživa u društvu sestre Jovane sa kojom ispija koktele na plaži, dok se njihova deca ludo zabavljaju u vodenim igrarijama. Janko koristi svaki slobodan trenutak da se okupa sa mališanima, a posebno uživa u brčkanju sa bebom Noom.

Janko Tipsarević na MaldivimaFOTO: PRIVATNA ARHIVA
Janko Tipsarević na Maldivima

Da ne štede kada je odmor u pitanju, vidi se po luksuznom rizortu od pet zvezdica, gde tirkiznoplavo more, dugačke peščane plaže i ogroman broj različitih sadržaja pružaju potpuni ugođaj. I večeri su ispunjene posebnom romantikom, kada obično večeraju na privatnoj plaži uz pogled na otvoreno more uz nesvakidašnji ambijent. Ovakav ugođaj uz all inclusive ponudu košta hiljade evra samo za jednu osobu. Podsetimo, pre dve godine su Tipsarevići upravo na Maldivima obnovili bračne zavete. Ceremonija je održana na plaži, a prisustvovali su joj i kreatorkina sestra Jovana i njen suprug.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top