Haos na internetu zbog oblačenja Jelene Đoković, priznaje: „Godinama nosim istu majicu i isti džins“

youtube/printscreen

Poznati

Haos na internetu zbog oblačenja Jelene Đoković, priznaje: „Godinama nosim istu majicu i isti džins“

Supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, pojavila se danas u emisiji u izdanju o kom se i te kako priča, pa se na društvenim mrežama mogu pronaći različiti komentari na račun njenog izgleda, ali i onoga što je ispričala.

Supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, pojavila se danas u emisiji u izdanju o kom se i te kako priča, pa se na društvenim mrežama mogu pronaći različiti komentari na račun njenog izgleda, ali i onoga što je ispričala.

Jelena ĐokovićFOTO: YOUTUBE
Jelena Đoković

Jelena je poznata kao neko ko se već dugo svedeno oblači, te ne pridaje mnogo pažnje glamuroznim detaljima koji često karakterišu poznate ličnosti. Njen stil se mnogima dopada, a sada je o istom progovorila javno.

– Svako ima pravo da se iskaže. Ja sam toliko postala obično dosadna. Pronašla sam smisao u tome da pomažem na taj način prirodi. To je lepo. Ne kupujem više kao što sam kupovala. Nosim džins koji ima nekoliko godina, nosim jednu te istu majicu, volim da imam uvek istu frizuru, ne koristim šminku. Postala sam dosadna, ali sam sa ovakvim izborom doprinela nečemu. Nisam ja nužno u pravu, ja samo idem nekim svojim putem, ovo meni odgovara. Puna sam samopouzdanja, izgleda kao da sam ja skroz u pravu! (smeh) Ja tako pričam, ma… Volim sebe, sve tako pričam sa strašću nekom, ne znam. Verujte mi, ja prekosutra mogu da se predomislim. Mogu da kažem: „Ma, ne, ovo nije za mene“. Sve radim sto posto. I radim sto posto i da se predomislim – rekla je ona u emisiji „Među nama“.

Jelena ĐokovićFOTO: YOUTUBE
Jelena Đoković

„Da l’ je moguće da imaš milione, a ovako izgledaš?“, „ne dopada mi se kako izgleda“, samo su neke od poruka koje se mogu pronaći na internetu povodom njenog gostovanja.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top