Postani FATALNA ZAVODNICA: Zbog ovakve žene MUŠKARCI bi i DUŠU DALI ĐAVOLU – Evo šta treba da radiš!

pixabay.com

Ljubav i seks

Postani FATALNA ZAVODNICA: Zbog ovakve žene MUŠKARCI bi i DUŠU DALI ĐAVOLU – Evo šta treba da radiš!

Veštine zavođenja se uče.

Postoje žene koje su prirodne zavodnice i one znaju sve tajne zavođenja. Bilo da je reč o ponašanju ili izgledu, one će željenom muškarcu „zavrteti pamet“.

Ako niste jedna od tih žena, možete brzo postati, jer se veštine zavođenja uče.

Budite svoji

Svi se trudimo prikazati u najboljem mogućem svetlu, ali postoji granica između početnog dodvoravanja i lažnog predstavljanja. Nemojte glumiti da ste nešto što niste jer takve su laži kratkoga veka.

Atraktivna ali pametna

Istina je da će muškarce najpre privući atraktivan izgled, ali isto tako oni žele ženu sa kojom će moći da razgovaraju. Važno je i ono što imate u glavi. Obrazujte se, čitajte, učite i zavedite ga pametnom glavom. To je najbolji način ako ga želite da ga zadržite na duže staze.

Naučite da flertujete

Naučite kako se to radi. Pokažite da vam je stalo, ali nemojte preterivati. Nežni osmeh, lagano naginjanje glave i diskretno smejanje njegovim šalama biće dovoljan znak da vas je zainteresovao i da uživate u njegovom društvu. I zapamtite, preglasno kikotanje i preterano dodirivanje nije zavođenje, nego nabacivanje, a to je vrlo odbojno.

Uhvatite mu pogled

Trenutak kada mu uhvatite pogled veoma je važan. U tom kratkom trenutku reći ćete stvari koje je nemoguće iskazati rečima. Razigranim i zavodljivim pogledom možete mu pokazati da ga želite upoznati, a na njemu je da zagrize mamac.

Miris

Mris je od suštinskog značaja. Prave zavodnice uvek imaju onaj neuhvatljivi, blagi, ali opojni miris koji je neponovljiv i lako prepoznatljiv. Eksperimentiši dok ne nađeš tu fantastičnu formulu koja apsolutno ide uz tvoju ličnost, ostavlja autentičan utisak i deluje privlačno muškarcima.

Frizura i šminka

Muškarci obožavaju žensku kosu i koliko god da gunđaju protiv šminke, i te kako padaju na suptilne trikove. Bilo da odabereš dramatičan ili prirodan izgled drži se ovih nekoliko pravila:

kosa nikada ne treba da otkriva celo lice i uvek mora da bude baršunasta, zdrava i čista
nauči da nosiš crveni karmin nonšalantno; pazi da ne umažeš zube
izbegavaj šljokice
uvek imaj maskaru
uredni i nalakirani nokti su obavezni

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top