Šta svaka žena treba da zna

pixabay.com

Lifestyle

Šta svaka žena treba da zna

Žene možda ne znaju uvek šta žele, ali treba da znaju šta trebaju i šta mogu. Treba da zna šta ima i koliko je sposobna.

Svaka žena treba sebi obezbediti dovoljno novca da se odseli od roditelja i da sebi iznajmi stan, čak i ako to ne želi ili joj trenutno nije potrebno. Treba da ima nešto savršeno sa obući ako ide na razgovor na posao ili ako je muškarac njenih snova poželi videti.

Svaka žena treba svoju mladost da ostavi iza sebe ali i da je sa užitkom prepričava svojim unucima kada ostari. Svakoj ženi je potreban jedan prijatelja koji će da je nasmejava i jednog koji će da je teši kada je tužna.

Treba da poseduje jedan dobar komad nameštaja koji je sama sebi kupila, set tanjira, čaše za vino i recepte zbog kojih će njena jela biti ukusnija. Svaka žena bi trebala da ima osećaj moći upravljanja nad svojim životom. Svaka žena bi trebala znati da se zaljubi i voli, ali da pri tome ne izgubi sebe.

Treba da zna kako da raskine sa muškarcem i kako da da otkaz na poslu. Treba znati da se suoči sa problemima koje ima sa svojom porodiom, prijateljima bez da uništi odnos sa njima. Treba da zna kada je vredno da se trudi, a kada bi trebala odustati.

Svaka žena treba biti zadovoljna sa svojom porodicom jer ih nikada neće moći promeniti ma koliko se trudila. Da može živeti sama čak i ako joj se to ne sviđa. Treba da zna šta je sve u stanju da uradi za ljubav, ali i šta nikada nebi uradila.

Svaka žena bi trebala znati kome treba verovati, da ne prima sve k srcu i kada se ne treba obazirati na druge. Treba da zna kuda ide i gde može da se vrati i gdje da potraži utjehu kada je njenoj duši potreban mir.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top