Karleuša sa ćerkama prošetala Beogradom i ne zna se koja je bolje obučena

instagram/Printscreen

Poznati

Karleuša sa ćerkama prošetala Beogradom i ne zna se koja je bolje obučena

Atina i Nika na dobrom su putu da za nekoliko godina na društvenim mrežama stignu poznatu mamu

Ćerke pop zvezde Jelene Karleuše (42) i fubalera Duška Tošića (35), Atina (12) i Nika (11), izrasle su u prave lepotice i dobru decu, kojima se ponose njihovi roditelji.

Jelena je objavila fotografiju iz šetnje sa svojim naslednicama Atinom i Nikom, sve tri su skockane od glave do pete, a svi komentarišu da starija ćerka baš liči na majku.

Njih dve od malena privlače pažnju javnosti, a Nika je svojim urnebesnim snimcima, kao i gubljenjem u tucanju jajima za Uskrs svaki put nasmejala ljude.

Njih dve sada imaju svoje Instagram profile i kako izgleda, na dobrom su putu da za nekoliko godina na društvenim mrežama stignu poznatu mamu.

Iako ima svega 12 godina Atina na Instagramu i TikToku već ima oko 125.000 pratilaca, a brojne modne kuće koje se bave garderobom za devojčice i tinejdžerke žele da ih upravo ona reklamira.

Niku na Istagramu porati oko 15,6 hiljada ljudi, ali ona na ovoj društvenoj mreži ima samo tri objave i nije aktivna kao njena sestra.

Jelena je za naš portal nedavno istakla da sve ono što je nju njena pokojna majka Divna naučila, ona sada prenosi na naslednice Atinu i mlađu Niku.

– Atina ne zna da li će biti odbojkašica, plesačica, manekenka, glumica…sve ona hoće, tu je na mamu – ispričala nam je nedavno Jelena.

Podsetimo, Atina je imala iskustvo i kao manekenka na reviji, kada je dala i prvu izjavu za medije, ponosno otkrivši šta ju je posavetovala mama Jelena.

Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top