„Ovo sam ja, Nata, žena od preko 100 kg, i žešće me je sramota što sam objavila ove fotografije“

Printscreen/Instagram

Poznati

„Ovo sam ja, Nata, žena od preko 100 kg, i žešće me je sramota što sam objavila ove fotografije“

– Puno vas volim i žešće me je sramota što sam vam objavila ove fotografije, ali znam da ćete razumeti moje razloge – napisala je Nataša DNK

Voditeljka Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK, nedavno je otkrila da planira da napravi najveću promenu u životu, a tiče se njenog fizičkog izgleda.

Navela je u svojoj objavi da sebi daje rok godinu dana da postigne drastičan rezultat, a on podrazumeva dostizanje duplo manje kilaže, odosno gubitak 50 kilograma.

Voditeljka je sada objavila sliku u donjem vešu za koju joj je, smatraju mnogi, trebala velika doza hrabrosti, i na taj način je otkrila da je počela sa eksperimentom.

– Ćao, ovo sam ja, Nata, žena od preko 100kg. Razgaćila sam se, jer domaćini su mi ovde takvi. Nemate pojma koliko velika „kohones“ moraš da imaš da se skineš u kupaći sa ovom kilažom. Svi koji imaju problem koji imam ja, lažu ako izgovore: „Meni ne smeta“.

– Znate vi dobro da mene za štošta „bole brige“, i nisam neko kome je bitno ko kakvo telo ima. Ali ako ćemo najiskrenije, bilo bi bolje da je drugačije, bilo bi nekako lakše – napisala je Nataša.

– Velika je borba ispred mene. To se ne žalim, to sam se pohvalila. Daću sve od sebe. Sve to radiću javno, zato što ako bude postojala samo jedna osoba kojoj bude lakše sa mnom da prolazi kroz istu borbu, ako samo jednoj osobi pomognem na tom putu, za mene će to biti uspeh. Zanemarimo estetiku, o zdravlju je reč. Puno vas volim i žešće me je sramota što sam vam objavila ove fotografije, ali znam da ćete razumeti moje razloge – navela je voditeljka.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top