Vest o novom dečku Severine Kojić uzburkala region – Evo šta kaže Seve

Poznati

Vest o novom dečku Severine Kojić uzburkala region – Evo šta kaže Seve

Već mesecima Igor i Severina Kojić, kao i njihov bračni status, jedna su od intrigantnijih tema domaćim medijima. Da li je razvod Severine i Igora definitivan još nije poznato, ali domaći mediji, čini se, pronašli su krivca za krah njihovog braka. Naime, kako navodi magazin “Stars” Severina ima novog dečka.

Ovaj naslov mnoge je zainteresovao i zaintrigirao, jer je reč o deset godina mlađem vinaru iz Graberja Ivanićkog. Hrvatski mediji dali su sve od sebe da dođu do informacije, a Severinin tim oglasio se ovim povodom.

– Hteli bismo da vas informišemo da se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj, na kom je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa – odgovorio je Severinin PR Davor Grgin magazinu “Index.hr”

Kako dalje navodi pomenuti portal, Severina je nedavno objavila fotografiju iz pomenute vinarije, što je dovelo do brojnih spekulacija o njenom novom emotivnom partneru, što je, kako njen tim tvrdi, potpuna neistina.

Sukob Severine i Igora – Ovaj muškarac je kamen spoticanja

Severina ima novog dečka, samo je novinski naslov, ali ne i istina. Ipak, šuškanja o njenom braku sa Igorem Kojićem ne prestaju. Par je celo leto proveo razdvojen i dok je Seve bila u Hrvatskoj, Igor je većinu vremena proveo u Srbiji. Jedini nagoveštaji njihove bliskosti su činjenica da se još uvek prate na “Instagramu”, kao i emotivna rođendanska čestitka kojom je Seve Igoru čestitala rođendan.

Ipak, posle pomenute čestitke, fotografija sa Igorem na njenom “Instagramu” nije bilo.

Već je bilo reči o tome da je jedan muškarac odgovoran za krah braka Severine i Igora, ali ne Severinin partner, već menadžer Tomica Petrović. Te tvrdnje potvrdio je i Igor komentarom na Severininoj fotografiji iz pomenutog vinograda uz koju je stajao opis: “Imam mali krug velikih ljudi”.

– Ako kreneš od ovog prvog, veliki krug malih ljudi. Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, kad si u problemu, samo Bog i porodica. Čuvaj se onog koji poružni kad se smeje – napisao je Kojić.

Ipak, o napisima i spekulacijama vezanim za njihov razvod, do danas se nisu oglasili ni Seve ni Igor, pa se pouzdano ne može reći da li su u ljubavi ili ne.

hellomagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top