Kad nekoga voliš ne varaš ga – Šta se dešava kada se oženjen muškarac zaljubi u drugu ženu

pixabay.com

Ljubav i seks

Kad nekoga voliš ne varaš ga – Šta se dešava kada se oženjen muškarac zaljubi u drugu ženu

Da, moguće je da se oženjen muškarac zaljubi u drugu ženu, ali to da li će se upustiti u vezu sa njom zavisi od mnogih razloga i od situacije u kojoj se on nalazi.

Možda je on i pre varao svoju suprugu i radi to ponovo, što samo govori da je takav muškarac pravi ženskaroš. Ali oženjen muškarac će retko ostaviti svoju suprugu zbog druge. Čak i ako je zaljubljen u tu drugu ženu, ona mu služi samo kao zabava i nešto novo i uzbudljivo.

Čak i ako se desi da ostavi sve i ode njoj, kasnije će se ponovo pojaviti druga zbog koje bi mogao napustiti ovu prethodnu. Naravno, to ne mora da bude slučaj. Možda je on tek sad upoznao svoju pravu ljubav, ali treba da znate da su šanse za to male. Kada se oženjen muškarac zaljubi u drugu ženu male su šanse da će napustiti svoju porodicu, a i ako to uradi kolike su šanse da toj drugoj bude veran.

Takvi se ne menjaju lako zato nemojte da shvatate ozbiljno sve što govore. Skoro svaki muškarac koji je oženjen je u nekom trenutku razmišljao o razvodu, ali čak i ako nije srećan u braku, retko se odluči razvesti. Čak i ako se zaljubi teško će se odlučiti da napusti svoje obaveze i biće rastrgan između ljubavi i porodice.

Kada se oženjen muškarac zaljubi u drugu ženu to zaista može da bude ljubav, ali ako ste druga žena ne treba da gajite nadu da ćete imati neku budućnost sa njim. Neki muškarci jednostavno samo žele neku promenu u svom životu kada dođu u određene godine i takve muškarce treba izbegavati.

U suštini sve je veoma jednostavno. Ako vas muškarac zaista voli i želi biti sa vama, on će biti sa vama. Neće tražiti izgovore i davati lažna obećanja. Ako vas istinski voli, biće spreman na sve poteškoće koje ga mogu očekivati u vezi sa razvodom.

Istina je da mnogi oženjeni muškarci nisu srećni i u nekom trenutku pokušavaju naći utehu u drugoj ženi, ali isto tako ne pristaje svaka žena da bude druga žena. Zato muškarac mora da izabere da ostane u braku sa svojoj suprugom ili da se razvede. Sve zavisi od njega i njegovig osećanja.

Postoje i oni muškarci koji dalje vole svoju suprugu, bez obzira što se zaljubio u drugu. Takav muškarac neće prevariti svoju suprugu iz poštovanja prema njoj, ali i iz poštovanja prema sebi.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top