OVO SU REČENICE KOJE MUŠKARAC IZGOVARA KAD VAS VIŠE NE VOLI!

pixabay.com

Ljubav i seks

OVO SU REČENICE KOJE MUŠKARAC IZGOVARA KAD VAS VIŠE NE VOLI!

Ovo su neke od rečenica koje muškarci izgovaraju kada im nije stalo do vas.

Naravno, obratite pažnju na situaciju jer nekada i u svađi kažemo nešto što nismo hteli. Ipak, ako vam često to govori, zapitajte se.

Stvarno te volim:

Možda će vam biti smešno, ali postoji razlika između “volim te”i “stvarno te volim”. To “stvarno” više zvuči kao pravdanje zbog osećaja krivice.

Radi šta hoćeš:

Ukoliko vam ovo govori, to može značiti da se distancirao od vas. Ne interesuje se šta ćete uraditi i ne razmišlja o tome kako da nađete rešenje za problem.

Umišljaš:

Prvo se zapitajte da li samo umišljate ili zaista imate pravo. Često će muškarci kako bi oprali svoje greške i kako se ne bi morali pravdati reći da nešto umišljate.

Ako ti se ne sviđa, nađi nekog drugog:

Ovim pokazuje da mu je svejedno hoćete li biti s njim. Ovo može biti i vid ucene jer ćete se vi bojati da vas neće ostaviti i onda ćete raditi po njegovom. Nemojte dozvoliti da manipuliše vama.

Ne verujem ti:

Ako vaš partner sumnja i ne veruje vam, to pokazuje koliko je nesiguran u sebe. Zar da budete s nekim ko sumnja u sve što uradite?

I NA KRAJU POSEBNO OBRATITE PAŽNJU NA OVU REČENICU

Nemam se zašto pravdati:

Ovim pokazuje da ne uviđa svoju krivicu i da nema normalan argument koji bi upotrebio. Okrenut će krivicu na vas, a sebe predstaviti kao nekog ko nije ništa pogrešio.

To je tvoj problem, ne moj:

Voljena osoba bi trebala biti uz vas i pomoći u rešenju vaših problema. Ukoliko vam ne želi pomoći, onda znači da mu nije stalo do vaših problema, pa ni do vas.

Novi.ba

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top