PRVO POJAVLJIVANJE JOVANE JOKSIMOVIĆ NA NOVOJ TELEVIZIJI

Printscreen

Poznati

PRVO POJAVLJIVANJE JOVANE JOKSIMOVIĆ NA NOVOJ TELEVIZIJI

Jovana Joksimović iznenadila je sve stajlingom na K1 televiziji, gde sada radi.

Kada je oko sebe imala stiliste, frizere i organizaciju na zavidnom nivou, Jovana Joksimović bila je jedna od onih žena o čijem se stajlingu uvek pričalo.

No čini se da budžet na televiziji njenog muža nije toliko izdašan kao na TV Prva, gde je, kako je pisano, mesečno dobijala 10.000 evra, pa je sada prinuđena da nosi haljine koje su njene koleginice već promovisale.

Da l’ još ima žal za ružičastom televizijom, koju je takođe napustila uz spektakl, doduše onaj zakulisni, pa je i Željko Mitrović, vlasnik najmoćnijeg medija u zemlji, izjavio da je saradnja okončana na „obostrano zadovoljstvo“ i time jasno stavio do znanja šta misli o njenom gestu, tek Joksimovićeva je bez blama kopirala Dušicu Jakovljević, zaštitno lice TV Pink.

Naime, voditeljka najgledanijeg televizijskog formata je svilenu ljubičastu haljinu nosila pre pet meseci u Zadruzi, a njena starija koleginica tek pre dve večeri u svom prvom pojavljivanju nakon skandaloznog odlaska sa TV Prva, i to na kanalu koji je u vlasništvu njenog muža.

U trenutku emitovanja emisije na Jutjub kanalu Televizije K1 gledalo samo 400 ljudi, a nije se proslavila ni rejtingom na samom kanalu.

Ostaje da se vidi da li će Jovana uspeti da emisiju na K1 učini popularnijom u narednom periodu.

Alo.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top