Kako je Amal Kluni od zakletog neženje napravila muškarca

Printscreen/Instagram

Poznati

Kako je Amal Kluni od zakletog neženje napravila muškarca

Jedna stara poslovica kaže stvar „Pravi planove da ti se onaj gore smeje“, tako je i Džordž Kluni planirao čitav život provesti kao momak, nije ni slutio da mu život sprema nešto drugo.

Poznati glumac Džordž Kluni je planirao čitav život da ostane neženja i da osvaja žene širom sveta. Bio je siguran kako se nikada neće oženiti, niti imati decu. Mislio je da se neće moći promeniti i da neće moći biti veran svojoj ženi.

Ali, nije ni slutio u kakvoj zabludi je bio. Njegov stav ništa nije moglo promeniti… ništa, osim prave žene – Amal Kluni za kojom je ovaj šarmer naprosto odlepio. Ona je od večitog neženje i ženskaroša napravila vernog muškarca i oca dvoje dece, naučila ga važnim lekcijama i pokazala šta je smisao života.

„Uvek sam govorio: ‘Nikad se neću oženiti. Neću imati decu.’ … Radiću svoj posao, imam sjajne prijatelje, život mi je sjajan, dobro mi ide“, rekao je Džordž Kluni i nastavio: „Tada nisam bio svestan koliko je moj život zapravo bio nepotpun, sve dok nisam upoznao Amal.

A onda se sve promenilo. Tada sam shvatio da je moj čitav život bio zapravo prazan i da mi je nedostajalo nešto poput nje. Nikad nisam osetio da mi je nečiji život beskrajno važniji od sopstvenog.“ Popularni glumac je izjavio da je sve dobilo još veći smisao kada su 2017-te godine dobili blizance.

„Decenijama sam bio onaj tip koji se naježi kad čuje dečiji plač, a sad sam neko ko ima decu.“ To što je nekada smatrao srećnim životom ispostavilo se da je bio veliki promašaj. Istinski smisao života i ljubav je spoznao kada je upoznao svoju lepšu polovinu i postao otac.

Izvor: pult24.info

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top