Ove stvari koje jaka žena neće tolerisati u vezi, čak i ako vas voli

pixabay.com

Ljubav i seks

Ove stvari koje jaka žena neće tolerisati u vezi, čak i ako vas voli

Često čitamo o jakim ženama, o tome koliko su neustrašive i znaju šta žele od života. One znaju koliko mogu dati i nikada se neće zadovoljiti sa manje nego što zaslužuju.

Imaju visoke standarde u svemu. U životu, u vezama i u poslu. Jaka žena zna svoje kvalitete i ne obraća pažnju na druge. U vezi ne podnosi ništa što nije vredno njenog vremena i pažnje, a spremna je i otići ako oseti da se njeni standardi ne poštuju.

1. Jaka žena traži poštovanje;

Ona ne sluša govore nepoštovanja koji su upučeni prema njoj. Muškarac treba da poštuje njeno mišljenje, želje i ciljeve. U suprotnom ona neće živeti ni sa kim ko je ne razume i ne poštuje.

2. Ona ne voli laži i izgovore i otići će čim ih primeti;

Navikla je da radi sve da dobije ono što želi, a ne da traži izgovore.

Zbog toga ona neće slušati izgovore zašto muškarac u nečemu nije uspeo. Ne trebate kukati, trebate delovati i pokušajte ponovo. Isti važi i za laži. Laži su samo znak nepoštovanja.

3. Jaka žena nikada ne moli za mrvice pažnje;

Ona će se okrenuti i otići ako oseti da treba da moli muškarca za pažnju.

Očekuje od muškarca da se trudi jer ona neće trčati za njim. Takođe neće se ustručavati da ode ako oseti da je muškarac ignoriše. To će shvatiti samo kao još jedan znak da treba da ode.

4. Jaka žena će otići ako muškarac ne podržava njene odluke;

To ne znači da je ona dominantna i želi o svemu odlučiti sama.

To znači da je sebi postavila ciljeve. Ako se muškarac protivi njenim ciljevima ona će otići. Ovo je njen život i ona o njemu odlučuje. Ona zna koliko vredi i zna za šta je sve sposobna i ako je muškarac ne podržava ona će otići.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top