Princ Vilijam saznao da boluje od retke vrste raka?

Printscreen/Instagram

Poznati

Princ Vilijam saznao da boluje od retke vrste raka?

Vest da drugi u redu za krunu kralja boluje od retke vrste raka kojeg će biti teško lečiti jer nije na vreme otkriven, duboko je potresla dvor, ali najviše Williamovu 38-godišnju suprugu Kate Middleton i njihovu decu

Najstariji sin princeze Diane, 38-godišnji princ William u poslednje vreme izgleda umorno i bledo, a navodno je to posledica opake bolesti koja mu je dijagnostifikovane nedavno nakon što se testirao na COVID-19, tvrdi magazin National Enquirer u novom broju.

Lekari su, naime, otkrili da boluje od retke vrste raka u uznapredovalom stadiju, koji raste u njegovom telu već tri godine.

Dobro upućeni anonimni izvor s dvora kazao je kako je princa Charlesa vest uništila, ali ćuti o tome, skupa s kraljevskom porodicom.

Žele to sakriti od javnosti baš kao što su mesecima uspeli skrivati vijest da je princ William još u martu preboleo korona virus.

Vest da drugi u redu za krunu kralja boluje od retke vrste raka kojeg će biti teško lečiti jer nije na vreme otkriven, duboko je potresla dvor, ali najviše Williamovu 38-godišnju suprugu Kate Middleton i njihovu decu, sedmogodišnjeg princa Georgea, šestogodišnju princezu Charlotte i dvogodišnjeg princa Louisea.

„Kate se potpuno slomila kad je čula“, tvrdi izvor, te nije izlazila iz kuće pet dana.Tek nakon toga smogla je snage da ‘stane na noge’ i nekako nastavi funkcionisati.

„William ju uverava da će pobediti rak uz pomoć najboljih lekara, i da se ne brine, ali Kate se boji najgoreg i želi iskoristiti svaki trenutak koji joj je još preostao sa suprugom“, rekao je izvor.

„Svesna kako je suprugu život u opasnosti, Kate je počela nagovarati i hrabriti Williama da se pomiri i popravi odnos s Harryjem i Meghan Markle“, dodao je izvor, ali njeni pokušaji nisu našli plodno tlo.

Iako je svestan da možda neće preživeti bitku koja je pred njim, William i dalje ne može prestati zamerati mlađem bratu što je izdao kraljevsku porodicu i pobegao u SAD-e, rekao je ‘insider’.

Agencije/Story.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top