TANJA SAVIĆ SE NAKON OSAM MESECI DRAME POMIRILA SA SUPRUGOM DUŠANOM

Printscreen/Instagram

Poznati

TANJA SAVIĆ SE NAKON OSAM MESECI DRAME POMIRILA SA SUPRUGOM DUŠANOM

U medijima ga je mesecima optuživala za „kidnapovanje dece“ i lošeg ophođenja prema njoj.

Pevačica Tanja Savić nakon osam meseci drame odlučila je da se pomiri sa suprugom Dušanom Jovančevićem, a ovo je glavni razlog.

„Tačno je da smo se Dušan i ja pomirli, i to prvenstveno zbog dece. Sinove smo stavili na prvo mesto jer smo shvatili da je za njih najbolje da odrastaju u Australiji „- rekla je pevačica.

“ Redovno se čujem sa sinovima. Maksim i Đorđe su presrećni kada se gledamo preko video-poziva. Drago mi je da je i Dušan to uvideo i sada mi dopušta da svakodnevno komuniciram sa sinovima preko njegovog telefona“ – dodala je Tanja.

„Prošlo je već osam meseci kako se nismo uživo videli i zagrlili. Baš mi je teško bez njih i živim za dan kada ćemo svi biti zajedno. U Australiji je sada leto, pa moji dečaci često idu na plažu. Maksim i Đorđe su dobri đaci, najvažnije mi je da ih izvedem na pravi put. Tamo država dosta brine o građanima i zato je bolje da mi deca odrastaju u Australiji“ – navela je ona, pa zaključila:

„Jedva čekam da odem kod mojih. To sada, međutim, nije moguće zbog korone. U Australiji se ne piše svakog dana o virusu, tamo je drugačija situacija nego kod nas.“

KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top