Drama u jutarnjim časovima: Slučajnost ili napad na Jovanu Joksimović?

Printscreen/Instagram

Poznati

Drama u jutarnjim časovima: Slučajnost ili napad na Jovanu Joksimović?

Jovana Joksimović svojim radom u jutarnjem programu godinama osvaja srca domaće publike, a na njen novi projekat dugo se čekalo. “Uranak1” koji je kreirala sa svojom koleginicom Manjom Grčić je trebalo da doživi svoju premijeru u ponedeljak u 7:25 na “K1” televiziji. Ipak, početak ovog projekta sabotiran je, što su mnogi protumačili kao direktan napad na Jovanu Joksimović i njen rad.

Jutarnji program Jovane Joksimović ipak je održan, sa svega dva sata zakašnjenja, a voditeljka se povodom ovog incidenta oglasila na svom “Instagramu”.

– Jutros u 7:19 neko je presekao optičke kablove na “K1” televiziji i tako odložio dugo najavljivan početak jutarnjeg programa na našoj televiziji. Samo na dva sata, toliko nam je trebalo da rešimo ovu diverziju. – napisala je na svom “Instagram” storiju Jovana i dodala:

– Broj onih koji nam ne žele dobro, njihov strah od “Uranka”, u direktnoj je proporciji sa našim kvalitetom. Dakle, slobodno nastavite, to samo govori koliko smo dobri i nezaustavljivi. Idemo dalje. Svakog jutra – zaključila je ona.

Jutarnji program Jovane Joksimović doživeće veliki uspeh, a kako će to postići, Jovana je nedavno otkrila.

– Ne bih rekla da se plašim, pre bih rekla da imam jasan cilj. Da pravim program koji će ljudi voleti i hteti da gledaju. Da okupim publiku, u što većem broju. Ograničenja, a kabl jeste, ali samo trenutno, ograničenje, ne smeju da budu i opravdanja. Ako budemo uspeli, kao što hoćemo, svi će nas gledati.

hellomagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top