BOŽANSTVENA KUĆA U BELOM: Zavirite u čaroban dom sa Instagrama koji će osvojiti i vaše sr

Printscreen/Instagram

Kuća i porodica

BOŽANSTVENA KUĆA U BELOM: Zavirite u čaroban dom sa Instagrama koji će osvojiti i vaše sr

Fantastična kombinacija boho i skandinavskog stila u enterijeru uvek je pravi pogodak, a još ako se dodaju unikatni ukrasi i komforni dodaci, dobićete dom iz snova.

Baš takav dom smo pronašli na Instagram nalogu @thewhitehoneyhome koji nas je potpuno inspirisao i pružio nove ideje za dekoraciju i uređenje životniog prostora.

U ovom domu dominiraju dve nijanse – bela i boja drveta. Iako ima puno detalja i ukrasa, bela boja čini da prostor izgleda veće, otvoreno i svetlo.

Svaki kutak u ovoj kući, od kuhinje, pa sve do kupatila, dekorisan je jedinstvenim ukrasima, poput zvezdi od papira, mirišljavih sveća, zanimljivih slika i natpisa, ogledala i lepeza.

Trenutno se u duhu praznika posebno ističe novogodišnja dekoracija u vidu raskošne jelke u dnevnom boravku i nekoliko lampica i prazničnih ukrasa u pojedinim delovima doma.

Monotoniju belog razbijaju i zelene biljke kojih u ovoj kući ima u izobilju. Pored toga što su dekorativne i osvežavaju prostor, ove biljke su sjajne za prečišćavanje vazduha.

Pogledajte slike ovog jedinstvenog doma u kombinaciji boho i skandinavskog stila!

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top