Jelena Karleuša, kraljica bajkovitih dekoracija (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Jelena Karleuša, kraljica bajkovitih dekoracija (FOTO)

Ispunjavajući želje svojim mezimicama, romantičnoj Atini i buntovnoj Niki, Jelena je isplanirala svaki detalj na raskošan način.

Stil Jelene Karleuše osporavaju mnogi, ali ideje i maštovitost kad je dekoracija u pitanju pleni mnoge. To je još jednom pokazala i slikom objavljenom 9. decembra 2020. na Instagramu. Otkud ova slika sa takvim zakašnjenjem?

„Ponosna mama“, napisala je pop diva ispod slike sa ćerkama. Iako su ove slike nastale 7. septembra 2020. godine na proslavi Nikinog 11. rođendana i Atininog 12. rođendana, nostalgična Jelena je sve podsetila na svoje umeće u izboru bajkovitih dekoracija.

„Ponosna mama“, napisala je pop diva ispod slike sa ćerkama. Iako su ove slike nastale 7. septembra 2020. godine na proslavi Nikinog 11. rođendana i Atininog 12. rođendana, nostalgična Jelena je sve podsetila na svoje umeće u izboru bajkovitih dekoracija.

Ispunjavajući želje svojim mezimicama, romantičnoj Atini i buntovnoj Niki, svaki detalj je bio savršeno isplaniran i uređen onako kako su devojčice htele. I dok je Atinina torta bila dostojna jedne barbi princeze, okružena velikim roze balonima, Nika je odabrala pravu tinejdžersku tortu, sa likom omiljene pevačice i zvezdicama.

Pored glavnih torti na nekoliko spratova, na slatkom stolu našle su se i dve manje torte, jedna u obliku fudbalskog terena sa loptom i igračima i druga sa mikrofonom i muzičkim notama. Nema sumnje da je Jelena mislila na svaki detalj!

Ipak ni ova Jelenina objava nije mogla da ne uzburka javnost, pa su se tako ređali komentari o izgledu njenih ćerki, pre svega primedbe kako starijoj ne treba nikakva šminka s obzirom na činjenicu da je još uvek dete. Drugi su isticali razliku među devojčicama, da Nika liči na tatu, a da je Atina „povukla“ na mamu.

Ipak, devojčice su očigledno uživale, a dekoracija pred kojom su se ponosna mama i ćerke slikale zaista ostaje za pamćenje!

Lepaisrecna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top