HOLIVUDSKI ZAVODNIK USISAVA, BRIŠE POD, PERE VEŠ I SUDOVE! Džordž Kluni do guše u kućnim poslovima, evo zašto!

Poznati

HOLIVUDSKI ZAVODNIK USISAVA, BRIŠE POD, PERE VEŠ I SUDOVE! Džordž Kluni do guše u kućnim poslovima, evo zašto!

Za vreme izolacije zbog korona virusa, Džordž Kluni je ponovo otkrio domaćinske veštine kojime je ovladao davno pre nego što se proslavio.

Holivudski šmeker Džordž Klunise od početka pandemije korona virusa nalazi sa suprugom Amal i blizancima Aleksandrom i Elom u kući u Holivudu. Tačnije, od februara 2020. godine, nisu odlazili ni u Italiju ni u Englesku gde takođe imaju dom.

Porodica Kluni živi u nekadašnjoj momačkoj kući najpoželjnijeg neženje za kojim i danas uzdiše ceo ženski deo planete. Imaju mnogo razloga da ozdržavaju distancu – sam Džordž ima punih 59 godina i dobre razloge da se čuva, a sinčić Aleksandar pati od astme.

„U Los Anđelesu je lakše jer ovde nema kiše i snega, pa je mnogo lakše izaći na ulicu i prošetati. Tako da ovde ostajemo i za novogodišnje praznike“, objašnjava Džordž za engleski portal Miror.

„Zaista su mi zabavna jutra koje provodim sa decom – oni pevaju na italijanskom, a mi im spremamo doručak. Kada sam sam odabrao Amal – odabrao sam pravu ženu. Uveče imamo sve vreme ovog sveta za nas, večeramo sami i nikad ne ostanemo bez tema za razgovor. Nismo mogli biti zadovoljniji svojim životom, veoma smo srećni.“

Tokom izolacije u u kući, Džordž je ponovo otkrio domaćinske veštine koje su ga krasile i pre nego što se proslavio. „Bio sam neženja dugo vremena i radio sam sve poslove po kući, pa ih radim i sada“, kaže on, i dodaje: „Sam sam prao veš, posuđe, brisao prašinu, čistio, čak sam i farbao čitav enterijer i eksterijer kuće. A sada smo ovde sami nas četvoro, pa sam se vratio na sve to i opet obavljam sve te kućne poslove!“

U pauzama između usisavanja i brisanja poda, Džordž nađe vremena da sam skrati sebi kosu, pa otud i tako kratka frizura koja podseća na Julija Cezara. Šiša, takođe, i decu.

A u međuvremenu, edituje svoj novi film „The Midnight Sky“ čiju premijeru očekujemo u decembru.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top