Kejt i Vilijam sa decom posetili POZORIŠTE, kraljevski mališani oduševili sve PRISUTNE!

Poznati

Kejt i Vilijam sa decom posetili POZORIŠTE, kraljevski mališani oduševili sve PRISUTNE!

Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton sinoć su imali pravi porodični izlazak i zabavu sa svoje troje dece, pa smo konačno mogli da ih vidimo i u ulozi sasvim običnih roditelja.

Kraljevski par je zajedno sa princem Džordžom, princezom Šarlot i princem Luisom posetio londonsko pozorište Paladijum, gde se održavala predstava pantomime.

Na oduševljenje celokupne javnosti, sva tri kraljevska mališana konačno su viđeni zajedno, a Šarlot i Džordž su, kao i obično, oduševili svojim malim nestašlucima.

Njih dvoje nisu mogli da sede mirno, pa se malena princeza stalno vrpoljila i naginjala preko galerije kako bi bolje videla predstavu, i stalno nešto šaputala starijem bratu zasmejavavši ga.

Maleni Luis stalno je nešto zapitkivao roditelje, a svi pogledi bili su uprti u galeriju u kojoj su oni sedeli.

Nešto kasnije princ Vilijam se obratio sa pozornice, zahvalivši svima na odličnom performansu i trudu da nasmeju i najmlađe i odrasle u ovim teškim trenucima pandemije.

Kejt je, kao što smo i navikli, ponovo pobrala sve komplimente za stajling koji je odabrala za porodični izlazak.

Teget midi haljina sa belim detaljima i modernim krojem uz koju je uklopila jednostavne teget salonke i klač torbicu u istoj boji bili su savršen izbor za veče sa mužem i decom na predstavi.

STIL

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top