Psiholog Labkovski o najvećoj ženskoj iluziji – Nikada ne bi trebale da se prilagođavate muškarcu

pixabay.com

Ljubav i seks

Psiholog Labkovski o najvećoj ženskoj iluziji – Nikada ne bi trebale da se prilagođavate muškarcu

Iz nekog razloga mnoge žene smatraju da ako žele da izgrade odnos sa muškarcem, treba nešto da preduzmu po tom pitanju.

Smatraju da treba da ga zavedu, da se igraju sa njim, da skrivaju svoje ciljeve i lažu kako bi on pao na njihov šarm. Ali stvari su mnogo jednostavnije nego što žene misle. Svaka žena koja želi da osvoji muškarca mora biti svoja i ne sme se lažno predstavljati u želji da se svidi muškarcu.

Ako želite muškarca koji će biti porodičan čovek, koji će sa vama da odgaja decu, morate da imate ista interesovanja kao on. Ni u kom slučaju ne biste trebali da se prilagođavate muškarcu. Morate naći nekoga ko razmišlja isto kao i vi.

Ako želiš da proveriš da li je on pravi muškarac za tebe samo mu reci ono što misliš, bez razmišljanja. Ako razume ono šta želite da kažete onda je on taj, ako vam nešto zameri onda nije. Nemojte se truditi da uđete u njegovu glavu i da razmišljate o tome kako vas on vidi i da li vas razume.

Budite svoje i ne dozvolite da vas prevladaju strahovi i stereotipi. Najveći problem kod mnogih žena je taj što ne mogu da prihvate sebe. Plaše se da nisu dovoljno dobre da bi ih muškarac zavoleo. Plaše se da ako pokažu pravu sebe, muškarac će ih napustiti i otići. Nemojte to da vas plaši, nemojte se plašiti da pokažete pravu sebe. Kada muškarcu pokažite pravu sebe, onakvu kakva zaista jeste, on će vas zbog toga voleti i ceniti, a vaša veza će biti na stabilnim nogama i ništa neće moći da je poljulja.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top