Severina i Nina zablistale u izazovnim crvenim haljinama. Koja je bolje odabrala?

instagram/Printscreen

Moda

Severina i Nina zablistale u izazovnim crvenim haljinama. Koja je bolje odabrala?

Svečane crvene haljine pravi su klasik prazničnog razdoblja

U dve takve zasijale su pevačice Severina Kojić i Nina Badrić. Ipak, njihovi odabiri se znatno razlikuju.

Koja je po tebi bolje odabrala?

Osim uz ljubav, crvena se često povezuje i s Božićnim razdobljem pa ne čudi što su trgovine preplavljene modnim komadima u ovoj boji. Pritom su posebno atraktivne crvene haljine, a ovih smo dana na društvenim mrežama upravo u takvima imali priliku videti dve pevačice – Severinu Kojić i Ninu Badrić.

Severina Kojić, kraljica estrade, kako joj vole tepati, odlučila se na kožnu crvenu haljine midi dužine koja je u struku naglašena dekorativnom mašnom. Celokupni izgled Severina je upotpunila crnim salonkama i decentnim nakitom. Za svoj izgled primila je niz komplimenata te su njeni pratitelji zaključili kako je pravo oličene dame u crvenome.

„Predivna si“, „Savršena kao i uvek“, „Kraljica crvenih haljina“, „Prava dama“, samo su neki od pozitivnih komentara koji su se mogli pročitati ispod ove objave.

Jednu pratiteljicu odabrana je modna kombinacija poput vremeplova odbacila u prošlost te je pjevačici poručila: „Tako se nosilo ’82“.

 

S druge strane, Nina Badrić se odlučila na atraktivnu dugačku crvenu haljinu koju je s prednje strane krasi duboki dekolte i visoki izrez. Ovaj modni odabir oduševio je njene obožavatelje koji su je obasuli komplimentima. „Istopio se punjač za mobitel. Može li netko isključiti grijanje, što je ovo?“, stoji u komentaru jedne od pratiteljice koja je ostala frapirana Nininim izgledom. A isti nisu propustile prokomentarisati ni brojne osobe iz domaćeg javnog života. Svoje oduševljenje tako nisu skrivale Lana Jurčević, Pamela Ramljak, Bojana Gregorić Vejzović, Andrea Čermak i Žanamari Perčić.

„Kakva žena, kakva ljepotica“, proučila joj je kolegica Jelena Rozga, dok je njen prijatelj Mirza Mustafagić jednostavno zaključio kako je zbog ove fotografije pao Instagram. Naime, toga dana su širom sveta zabeležene poteškoće s ovom društvenom mrežom, a preduzetnik je u šali glavnog krivca pronašao upravo u 48-godišnjoj pevačici.

Miss7

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top