Megan prvi put pred kamerama nakon gubitka deteta, njene reči će vas rasplakati

Poznati

Megan prvi put pred kamerama nakon gubitka deteta, njene reči će vas rasplakati

Šokirala je javnost vešću da je doživela spontani pobačaj u vlastitom domu dok je uz nju bio sin Arči, a sada se nakon objave te tužne vesti Megan po prvi put pojavila pred kamerama

Prvi put se u javnosti vojvotkinja Mehgan Markle pojavila nakon vesti da su ona i princ Hari u julu ove godine izgubili dete.

Učinila je to u javljanju za CNN-ovu emisiju “Heroes: All-Star Tribute” kako bi odala počast i priznanje onim ljudima koji se brinu da niko ne ostane gladan tokom pandemije koronavirusa.

– U godini koja je svima predstavljala izazov nadahnule su me priče o saosećanju u našim zajednicama. Širom zemlje ljudi su ostavili po strani vlastite potrebe zbog kolektivne dobrobiti svih oko sebe. Večeras slavimo te junake, od kojih neke poznajem, a nekima plješčemo izdaleko. Te su se osobe pobrinule da zadovolje najosnovnije potrebe, pazili su da niko oko njih ne pati. Hranili su svoje susede i pokazali da u najmračnijim vremenima imamo moć nekoga podsetiti da nada postoji i da ćemo svi biti dobro, izjavila je Meghan u videu koji je čini se snimljen u vrtu njenog i Harryjevog doma u Kaliforniji.

Bio je to dirljiv govor i njeno prvo službeno pojavljivanje u medijima nakon što je otkrila kako su ona i princ Hari izgubili dete.

Iako su je neki kritizirali zato što je podelila s celim svetom nešto tako privatno, njoj blizak izvor je za Us Weekly ranije ovog meseca rekao kako ona nimalo ne žali što je na taj način podelila svoju tugu.

– Meghan je obasuta izljevima ljubavi i podrške drugih žena koje su iskusile bol zbog gubitka deteta, otkrio je izvor.

Par je dobio mnoge poruke podrške i putem društvenih mrežama, a izvor je potvrdio kako su prinčevi Vilijam i Čarls, bili uz svog brata, odnosno sina, baš kao i baka kraljica Elizabeta II.

“Hari im se letos poverio, kada se to dogodilo. Uprkos tome što su se braća udaljila, Vilijam i dalje teško podnosi misli da Hari pati zbog nečega. Jako je osetljiv na njega”, ispričao je izvor.

krtice.net

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top