RAZVELI SE ELENA I JUGOSLAV KARIĆ?!

Printscreen/Instagram

Poznati

RAZVELI SE ELENA I JUGOSLAV KARIĆ?!

Godinama se spekulisalo da je brak dizajnerke Elene Karić i biznismena Jugoslava Karića u krizi, a sada je otkriveno da su na svoj brak stavili tačku pre nekoliko meseci.

Iako je ovaj par to uvek vešto demantovao i tvrdio kako je u njihovoj ljubavi sve idilično. P, oni odnedavno ne žive zajedno.

– Posle niza turbulencija koje su imali tokom više od petnaest godina bračnog života, Elena i Jugoslav su rešili da stave tačku na brak. Shvatili su da njihovi pogledi na budućnost nisu isti, te da više ne mogu da žive zajedno pod istim krovom. Zato Jugoslav već mesecima živi u strogom centru grada, u blizini restorana koji su pre nekoliko godina otvorili zajedno. U blizini tog stana nalazi se i dom njegovog brata Simona Karića. Dok je Elena sa decom ostala da stanuje u velelepnoj vili na Kosmaju koju je uredila po svom ukusu – objašnjava izvor blizak porodici i dodaje:

– Par već neko vreme ne može da se izbori s razlikama i nesuglasicama, da su se emocije među njima ugasile, kao i da su jedan od razloga razlaza Elenina česta putovanja i priča o bliskosti sa jednim fotografom. Uveliko se spominje to da je Elena posvećena više prijateljima i fotografu sa kojim putuje i gaji ista interesovanja kada je njen spiritualni život u pitanju.

Povodom naših saznanja kontaktirali smo Elenu i Jugoslava, ali niko od njih nije želeo ni da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja:

– Nemam komentare za novine već pet godina, tako da ni ovo neću komentarisati. Hvala na razumevanju i doviđenja – rekla je Elena u telefonskom razgovoru, dok je Jugoslav rekao sledeće.

– Godinama se trudim da svoj privatni život ne izlažem pod lupu javnosti i želeo bih tako ostane i sada – glasio je Jugoslavljev odgovor.

Krajem oktobra mnoge je iznenadila činjenica da je Elena posle mnogo godina sa društvene mreže Instagram uklonila muževljevo prezime, koje je preuzela na dan venčanja.

Podsetimo, Elena i Jugoslav Karić venčali su se u martu 2005. godine, a zatim dobili sina Simona.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top