Zorana Pavić oštro o današnjim devojkama!

Printscreen

Poznati

Zorana Pavić oštro o današnjim devojkama!

Pevačica nikako ne odobarava današnje liberalno ponašanja žena, koje su spremne da budu sa muškarcima zarad novca i popularnosti.

Pevačica Zorana Pavić nema opravdanja za sve devojke koje u emotivne odnose ulaze isključivo zbog materijalnog, kako bi profitirale od tuđeg novca i hvalile se skupom garderobom i putovanjima.

„Ona će zarad toga da se slika u pesku u Dubajiu, i boravi u hotelu sa 97 zvezdica, da se probudi pored nekog bilmeza“- izjavila je Zorana.

S obzirom na to da pojedine devojke sa pratiocima dele fotografijama na kojima uživaju u luksuzu i time podstiču mlađe generacije da idu tim putem, pevačica je imala šta da kaže.

„Neka zarad tih mladih devojaka koje misle “Jao vidi kako ova uživa“ ispod te slike gde ona uživa i izgleda kao milion dolara, okači slike svih onih sa kojima je spavala“ – istakla je u emisiji „Magazin In“.

Pavićka je nedavno uspela da smrša čak 25 kilograma, ali nema nameru da se zaustavi, već i dalje radi na mršavljenju.

Ona je jednom prilikom otkrila da je bila na rigoroznoj dijeti i to nikome ne savetuje zbog zdravstvenog stanja, budući da je ona na taj način „spržila“ želudac.

KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top