JELENA ĐOKOVIĆ PONOVO ŠOKIRALA! Svi pali u nesvest kada je otkrila za šta koristi majčino mleko, a evo i na šta miriše

Printscreen/Instagram

Poznati

JELENA ĐOKOVIĆ PONOVO ŠOKIRALA! Svi pali u nesvest kada je otkrila za šta koristi majčino mleko, a evo i na šta miriše

Ponovo pokrenula burne kritike….

Supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića zagovornik je zdravog života i prirodnog izgleda, što se po njoj i vidi. Vrlo malo ili gotovo uopšte se ne šminka, kosu nosi najčešće upletenu u pletenicu, a sada je otkrila i koje parfeme (ne)koristi…

Jelena je na svom Instagram profilu podelila poruku koju je dobila od verne pratiteljke, a koja je pohvalila njenu pozitivnu energiju i optimizam. Takođe, upitala je i za mišljenje o industriji parfema.

„Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Mogla bih da nastavim unedogled“,  napisala je i dodala: „Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje.“

jelena djokovićIZVOR: INSTAGRAM/SCREENSHOT/JELENA DJOKOVIC

„Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje“, odgovorila je Jelena Đoković na Instagramu.

Inače, Jelena je pre više od godinu dana zapanjila svet kada je otkrila da mleko koje joj je preostalo od dojenja Tare koristi da od njega pravi sapune. Zbog ovakvih izjava, ali i po mnogima „preterano ležernog stajlinga“, često je na meti kritika. Tako je bilo i ovog puta.

Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top