Kraljica Elizabeta sina Čarlsa neće odlikovati, već na tron dolazi princ Vilijam!?

instagram/Printscreen

Poznati

Kraljica Elizabeta sina Čarlsa neće odlikovati, već na tron dolazi princ Vilijam!?

Čarls i njegova godinu dana starija supruga Kamila Parker postali su meta neviđenih kritika britanske javnosti.

Doba vladavine 94-godišnje kraljice Elizabete II bliži se kraju, s obzirom na njenu starost, a krunu bi trebalo da nasledi njen sin – princ Čarls (72).

Na temelju šuškanja s dvora u britanskim medijima već neko vreme se nagađa kako bi kraljica mogla zaobići Čarlsa i imenovati princa Vilijama kraljem, a magazin Women’s Day u novom broju otkriva glavni razlog zašto bi se Elizabeta mogla odlučiti na takav drastičan potez.

Već se neko vreme na dvoru šuška kako kraljica želi da njen najstariji unuk, princ Vilijam(38) bude novi kralj zbog toga što ga britanski narod voli više od Čarlsa, a najnoviji razvoj događaja samo je učvrstio kraljičino uverenje.

Otkako se na Netflixu prikazuje četvrta sezona vrlo gledane serije ‘The Crown’, koja prikazuje život kraljevske porodice, Čarls i njegova godinu dana starija supruga Kamila Parker postali su meta neviđenih kritika britanske javnosti.

Bivši suprug princeze Dajane u novoj sezoni prikazuje se kao ženskaroš koji nije nimalo volio ni poštovao Dajanu, dok ju je varao s Kamilom, što su mu mnogi Britanci, ali i Amerikanci, zamerili, iako to nisu nove činjenice.

Zapravo, na službeni Instagram profil vojvoda od Kornvela srušila se tolika lavina njihovih kritika, da je administrator morao blokirati mogućnost komentara.

Dobro upućeni izvor s dvora otkrio je kako je kraljicu jako zabrinula reakcija javnosti na Čarlsa, te se boji kako britanski narod neće podržavati monarhiju i kako će im kraljevska porodica postati omražena ako Čarlsa imenuje kraljem.

Elizabeti je budućnost monarhije važnija od vlastitog sina

„Elizabeti je budućnost monarhije važnija od vlastitog sina, ali i bilo čega drugog. Ona oseća da može imati najviše poverenja u Vilijama, jer je on gotovo jedini stariji član porodice koji u proteklih 12 godina nije imao nikakvu aferu ili skandal. Princ Edru je upleten u optužbe za pedofiliju i seks s maloletnim devojkama, a princ Hari ju je izdao i otišao u Ameriku“, objasnio je izvor.

Jedino su se Viliam i Kejt pokazali kao uzorni i verni u kraljičiniim očima, i zato veruje da će kraljevstvo biti najsigurnije u njihovim rukama, nakon što se ona povuče.

„To će biti njen najveći i najhrabriji čin pre nego nego što ode u zasluženu penziju, da zaobiđe Čarlsa i Kamilu i proglasi Vilijama kraljem Velike Britanije“, zaključio je izvor.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top