Šenon Doerti odlučna da se bori do kraja, veruje da će je izlečiti „čudotvorni“ lek!(FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Šenon Doerti odlučna da se bori do kraja, veruje da će je izlečiti „čudotvorni“ lek!(FOTO)

Glumica se hvata za poslednju ‘slamku’ nade u želji da pobedi opaku bolest.

Bivša zvezda hit serije ‘Beverly Hills’ iz 90-ih, Šenon Doerti otkrila je pre nekoliko meseci lošu vest, kako joj se ponovno vratio rak dojke i to u još jačem, četvrtom stadijumu. Svetski mediji su izveštavali kako se Šenon pomirila s činjenicom kako ovog puta neće moći da pobedi tu zloćudnu bolest i kako se priprema za smrt. Međutim, magazin National Enquirer dao je malu nadu obožavateljima ove glumice u svom novom članku, u kojem tvrdi kako se Šenon nije pomirila sa smrću, već da očajnički pokušava da pronađe alternativni, ‘čudotvorni’ lek koji će joj spasiti život.

Šenon Doerti
foto: Instagram / Theshando

Izvor koji je blizak glumici otkrio je da se Šenon okrenula alternativnoj medicini, pogotovo kineskoj. Premda nije odustala od tradicionalnih zapadnih metoda lečenja, smrtonosna bolest koja razara njeno telo učinila ju je odlučnom da pronađe „čudotvorni“ biljni lek iz prirode koji je može spasiti, s obzirom na to da joj hemoterapija ne pomaže.

Šenon Doerti
foto: Instagram / Theshando

„Posećuje niz specijalista iz oblasti alternativne medicine dok još ima snage u telu. Odlazi na akupunkturu i pije mešavine raznih neobičnih i lekovitih biljaka, koje navodno usporavaju rast i širenje kancerogenih ćelija“,  rekao je izvor blizak glumici.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top