Princ Vilijam je pre venčanja dao Kejt Midlton VAŽNO obećanje i raskrstio sa starim običajem

Printscreen/Instagram

Poznati

Princ Vilijam je pre venčanja dao Kejt Midlton VAŽNO obećanje i raskrstio sa starim običajem

Za razliku od mnogih žena koje su postale snahe britanske kraljevske porodice, vojvotkinja od Kembridža nije morala da pristane na neka teška odricanja

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton (38) bliska je sa svojom porodicom — roditeljima Kerol i Majklom, bratom Džejmsom i sestrom Pipom. Kako pišu britanski mediji, njen suprug princ Vilijam obećao joj je da njihov odnos neće trpeti kada Kejt postane članica kraljevske porodice.

U dokumentarnom filmu „Kejt Midlton: Od radničke klase do Vindzora“, novinarka Kejti Nikol objasnila je kako je VIlijam prekršio stari običaj da prinčeva mlada ostavi svoju porodicu iza sebe.

— Kada je Vilijam zaprosio Kejt, jasno joj je dao do znanja da neće morati da ostavlja svoju porodicu za sobom kada bude ušla u njegovu porodicu. Obećao joj je da će oni uvek bio deo porodice, a tako je i bilo. Tako su članovi Kejtine porodice prisutni na brojnim dešavanjima koja organizuje kraljica — istakla je ona.

Uistinu, vojvotkinjini najbliži uvek prisustvuju važnim porodičnim okupljanjima, a na venčanju Kejtine sestre Pipe jedan od gostiju bio je Vilijamov brat princ Hari, dok su Harijevom venčanju prisustvovali svi Midltonovi.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top