Oglasili se nakon više od 6 sati nakon vakcinacije, ovako se osećaju doktorka Darija i doktor Kon!

Printscreen

Lepota i zdravlje

Oglasili se nakon više od 6 sati nakon vakcinacije, ovako se osećaju doktorka Darija i doktor Kon!

Ministarka za rad Darija Kisić Tepavčević, premijerka Srbije Ana Brnabić i doktor Predrag Kon prvi su danas primili vakcinu protiv koronavirusa u Srbiji

Ona je u Kragujevcu pošto je uručila ključeve automobila dobitnicima nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, rekla da je srećna što je sa dobitnicima i da se nakon što je primila vakcinu oseća odlično.

Dr Predrag Kon, više od četiri sata nakon što je primio Fajzerovu vakcinu protiv koronavirusa, za Kurir kaže da se oseća apsolutno dobro.

– Potpuno normalno se osećam. Ni mesto uboda nije mi oteklo, nemam nikakvu reakciju – kaže za Kurir dr Kon. On nam je pokazao i Potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv covid-19, koju mu je izdao „Batut“, a na kojoj piše da je primio „Fajzer Biontek“ vakcinu, broj serije prve doze EK4241.

Dr Kon je morao i da potpiše saglasnost za vakcinaciju, za koju kaže da je „uobičajena“.

– Pripreme za vakcinisanje su bile takve da su nam izmerili temperaturu. I normalno ispita se svako pojedinačno da li je imao nekad alergijske reakcije, kako se trenutno oseća, da li ima nešto zbog čega ne bi trebalo da se vakciniše. To je suština. Dakle, sam taj poregled je više vezan za intervju koji se obavlja i tako će verovatno biti svuda – intervju, anamneza, postavljanje pitanja – objašnjava dr Kon. Dr Kon je zajedno sa premijerkom Anom Brnabić i ministarkom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darijom Kisić Tepavčević, bio jutros prvi u Srbiji koji je primio vakcinu protiv korone.

Informer

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

To Top