Zapamtite da je on od svih žena izabrao vas – Greške koje sam činila kao supruga, sada sam bivša

pixabay.com

Ljubav i seks

Zapamtite da je on od svih žena izabrao vas – Greške koje sam činila kao supruga, sada sam bivša

Mi žene imamo potpuno jednaku odgovornost za to da naš brak bude uspešan kao i naši partneri. Nije u redu svu odgovornost prebaciti na muškarca i kriviti njega za sve.

Mnoge žene samo govore o tome šta muškarac treba da uradi kako bi brak opstao te kako bi bio dug i srećan, ali retko govori o tome šta žene treba da rade. Moj brak se raspao nakon sedam godina, a ovo su greške koje sam ja radila, a to sam shvatila tek posle razvoda.

1. Pokušajte uvek videti najbolje u njemu. Ako uvek tražite samo negativne stvari u svom partneru, vremenom ćete početi samo njih i da vidite što neće dobro uticati naš brak.

2. Budite češće intimni. Možda ste izgubili onu početnu strast koju ste osećali na početku vašeg braka, ali ona se lako može ponovo probuditi.

I nakon godina zajedničkog života vaš odnos može biti veoma ugodan i zanimljiv.

3. Kada smo pod uticajem emocija teško donosimo ispravne odluke. Umesto da delujete kada vas obuzmu emocije, pokušajte da se smirite i da razmislite još jednom o svemu.

Razmislite o onome šta ste hteli reći i šta želite da kažete posle.

4. Muškarcima je ponekad potrebna samoća. To što je muškarac tih ne znači da vas ignorišeš, možda se samo posvetio svojim mislima. Ostavite ga na miru neko vreme i radite svoj posao.

5. Ne pokušavajte da ga promenite. Možemo menjati samo sebe, zato ne pokušavajte da menjate svog partnera. Naučite da volite svog partnera onakvog kakav jeste, a ako to ne možete, potražite sebi drugog partnera.

6. Ne zaboravite da ga pohvalite. Muškarci takođe vole komplimente. Njima je važno kada im date do znanja koliko su jaki i hrabri jer im je potreban taj osećaj da ih cenite i poštujete.

7. Ne zaboravite da je on izabrao upravo vas. Između svih žena kojima je bio okružen vaš partner je izabrao vas, nemojte to nikada da zaboravite.

8. Smejte se njegovim šalama. čak i kada njegove šale nisu smešne, smijte se njegovim šalama. To vas ništa ne košta, a on će biti zadovoljan.

9. Preuzmite odgovornost za svoje reči i postupke. Ako očekujete od svog muškarca da bude odgovoran, onda biste i vi trebale da preuzmete odgovornost za svoje reči i dela.

10. Muškarci vole kada žena lepo kuva. Čak i ako je vaš suprug taj koji stalno kuva, pokušajte da savladate nekoliko jela jer će on to sigurno da ceni.

11. Ne vršite pritisak na svog partnera i ne oduzimajte mu poslednji dah slobode koji ima.

12. Nemojte ga previše gnjaviti. U redu je to što vam je nedostajao i što jedva čekate da mu ispričate kako ste provele daj, ali dopustite mu malo da se odmori i smiri pre nego što počnete da ga gnjavite.

13. Volite ga onako kako mu treba, a ne onako kako vi želite. Budite pažljivi prema njemu i pokušajte svoju ljubav pokazati na najrazumljiviji način.

14. Ne zaboravite na sebe. Sve mi volimo kada je naš muškarac lepo obučen, kada je obrijan i lepo miriše.

I on takođe voli vas da visi sređene, uredne i negovane.

15. Ne budite pasivni. Mnogi muškarci vole da preuzimaju inicijativu, ali ponekad i oni ne žele to stalno da rade.

16. Ne upoređujte ga sa drugim muškarcima. Čak i ako su to likovi iz filmova, nikada nemojte da upoređujete svog muškarca sa drugima.

17. Pokažite mu da vam je potreban. Pokažite mu na svki mogući način da ste zadovoljni sa njim i da uživate u njegovom društvu.

18. Ne uskraćujte mu lični prostor. Svakome je potrebno malo vremena i prostora samo za sebe, pa tako i bašem muškarcu. Zato nemojte to da mu uskraćujete.

19. Ulažite u vezu oboje. Jaka veza se može stvoriti samo ako se oba partnera jednako trude. Zbog toga treba da se trudite da vaša veza opstane, ali isto očekujte i od svog partnera.

20. Izrazite svoja osećanja. Budite otvoreni prema svom partneru i nemojte da se plašite da mu pokažete svoja osećanja.

21.Dozvolite mu da vas voli na svoj način. Nemojte njegovu ljubav upoređivati sa nekim standardima i idealima jer nećete primetiti ljubav koju vam on poklanja.

22. Nemojte ništa da krijete. Poverenje je stub svake veze, a tamo gde postoje tajne nema poverenja.

23. Nikada se ne svađajte sa svojim suprugom u javnosti. Ako već želite zbog nečega da ga kritikujete uradite to da niko ne čuje.

24. Svi mi ponekad grešimo. Niko nije savršen i svi smo mi ljudi od krvi i mesa. Kada pogrešite izvinite se zbog toga, ali očekujte i da se on ponaša isto.

25. Pronađite zajedničke interese. To je jako dobar način da se zbližite i da provedete kvalitetno vreme zajedno.

26. Nikada se ne svađajte oko finansija. Novac definitivno nije vredan svađe. Ima mnogo drugih stvari koje su važnije.

27. Prihvatite prošlost jedno drugoga. Čak i ako je njegova prošlost bila neprijatna, ne zaboravite da ga je ona učinila takvim kakav je.

28. Naučite da opraštate. Svi grešimo, a retke su one greške koje ne mogu da se oproste.

29. Da bismo izrazili svoja osećanja, ne trebaju nam reči. Ponekad jednostavan dodir ili zagrljaj mogu puno reći.

30. Ljubav nije cilj već put. Uvek nađite novi razlog za ljubav, svakog dana i svake sekunde.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top