Nesvakidašnje božićne fotografije: Bekamovi ili Ronaldovi – Ko to radi bolje?

Poznati

Nesvakidašnje božićne fotografije: Bekamovi ili Ronaldovi – Ko to radi bolje?

Bekamovi ili Ronaldovi? Ko je ovogodišnji pobednik božićne fotografije?

Katolički Božić je stigao i mnoge porodice danas su na okupu. Bilo da će Božić proslaviti porodičnim ručkom, ili tradicionalnim gledanjem prazničnih filmova, poenta praznika u većini je domaova ispoštovana, kuća je dekorisana, jela su spremna, a porodica je na okupu.

Iako su ove godine izostale spektakularne proslave, koje poznati iz godine u godinu prave i ove godine ne komentarišemo glamurozne toalete, praznici ovoga puta imaju posebnu čar. Većina je odabrala da u skladu sa planetarnom pandemijom korona virusa, Božić provede u udobnosti doma i to u pidžami.

Bekamovi ili Ronaldovi – ko to radi bolje?

Upravo takve božićne fotografije osvanule su na “Instagram” profilima dvojice fudbalskih legendi, Kristijana Ronalda i Dejvida Bekama.

Ronaldovi su ove praznike dočekali na okupu. Heorhina Rodriges i Kristijano Ronaldo sa svojih četvoro mališana fotografisali su se ispred jelke, a svi su nosili “matching” pidžame. Kako su Ronaldova deca još mala, oni su za ovu priliku odabrali šarene praznične pidžame, sa motivima irvasa i Deda Mraza. Ispod porodične fotografije, Ronaldo je svima čestitao božić.

– Želimo vam srećan Božić! Puno ljubavi, zdravlja i sreće!

Bekamovi su takođe imali prazničnu porodičnu fotografiju u pidžamama. Ipak, oni su to uradili na sebi svojstven način, classy i sa stilom. Satenske pidžame u teget boji, poneli su svi članovi porodice, dok je Dejvid nosio i kapicu Deda Mraza. Naravno, praznične čestitke i lepe želje nisu izostale ni od strane Bekamovih.

– Specijalni trenuci, kada je porodica na okupu. Srećan Božić – napisao je Dejvid.

Iako su obe praznične fotografije posebne na svoj način, zanima nas koja vam se više dopada?

Čija praznična fotografija vam se više dopada?

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top