ČUDESNA BILJKA: Čaj od nje vraća ŽENAMA mogućnost za potomstvo!

pixabay.com

Lepota i zdravlje

ČUDESNA BILJKA: Čaj od nje vraća ŽENAMA mogućnost za potomstvo!

Čaj se priprema od kašičice suve ili sveže biljke

Jedan od značajnih faktora za nastanak smanjene reproduktivne sposobnosti kod žena su hormonski poremećaji koji narušavaju menstrualni ciklus u kome se vrlo retko dešava ovulacija. Ovo je upravo jedan od razloga ženskog steriliteta, koji se može uspešno rešiti čajem od konopljike.

Praktično svi hormonski poremećaji u telu žene mogu da naruše finu hormonsku ravnotežu menstrualnog ciklusa i da utiču na proces ovulacije. Ipak, kao najčešći se beleže su sindrom policističnih jajnika, problemi sa povišenim vrednostima prolaktina, hormona koji stimuliše mlečne žlezde i poremećaji rada štitne žlezde.

Konopljika

Konopljika je u narodu poznata kao biljka koja vraća hormone u ravnotežu, te ukoliko je hormonski disbalans uzrok steriliteta, ova biljka može biti rešenje. Odlična je za lečenje policističnih jajnika i sadrži prolaktin koji podstiče ovulaciju.

Čaj se priprema od kašičice suve ili sveže biljke koja se prelije sa 200 mililitara ključale vode i ostavi poklopljeno oko 10 minuta. Čaj se pije nezaslađen, jednom dnevno, a pije se nekoliko meseci ili manje. Čaj se ne preporučuje kada ste u procesu vantelesne oplodnje.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top