Dženifer Aniston izvređali na društvenim mrežama (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Dženifer Aniston izvređali na društvenim mrežama (FOTO)

Dženifer Aniston, jedna je od najomiljenijih svetskih glumica. Svaki svoj post koristi da ljude upozori da treba da se čuvaju, nose maske i pridržavaju mera.

Ipak, jedan njen potez, izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama i to zbog novogodišnjeg ukrasa, kojim se pohvalila na društvenoj mreži Instagram. Dženifer je odlučila da se našali na račun celokupne situacije u svetu,pa je na jelku okačila ukras „Naša prva pandemija 2020.“, ne sluteći da će taj njen potez razbesniti fanove.

– Samo zato što si slavna, ne znači da si lišena odgovornosti… Zbog te pandemije izgubljeni su nevini životi! Živeli, za našu prvu pandemiju 2020. godine, u kojoj su umrli milioni ljudi! Proslavimo to na božićnom ukrasu!- samo su neki od komentara koje je dobila. Ipak, suvlasnica radnje kod koja je osmislila ovaj novogodišnji ukras stala je na stranu slavne glumice:

– Suprug i ja smo oduševljeni što je Dženifer Aniston odlučila da ukrasi svoje drvce jednim od naših dobronamernih ukrasa. Namenjeni su tome da se širi praznično raspoloženje i veselje tokom ovih izazovnih vremena –  zaključila je Britani Saton.

MagazinNovosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top