Sanja Marinković se oglasila nakon što se provodila na žurki koju je nazvala ,,korona elita”

Printscreen/Instagram

Poznati

Sanja Marinković se oglasila nakon što se provodila na žurki koju je nazvala ,,korona elita”

Voditeljka je svojom objavom izazvala veliku pažnju javnosti

Voditeljka Sanja Marinković se nedavno provodila na jednoj privatnoj žurki, odakle je objavljivala fotografije uz koje je napisala “korona elita” čime je izazvala brojne komentare javnosti zbog epidemiološke situacije. Ona se nakon svega oglasila na svom Instagram profilu i objasnila da nije ona organizatorka slavlja, a pojasnila je na šta je mislila onim što je napisala.

– Velika prašina se podigla u javnosti zbog fotografija sa proslave, pa bih da se čuje i moj glas povodom toga. Nisam organizovala proslavu, već sam otišla na jedno okupljenje povodom rođendana svoje prijateljice – započela je objavu voditeljka.

– Druga stvar zbog koje se podigla ogromna prašina jesteono što sam napisala na fotografiji “kovid elita”. Žao mi je što su mnogi to pogrešno shvatili – napisala je Sanja i nastavila:

– Taj izraz zapravo predstavlja ljude koji su, nažalost, bili zaraženi korona virusom, ali su, na sreću, uspešno preležali virus – objasnila je voditeljka u svojoj objavi.

Objava Sanje Marinković Printscreen: Instagram/sanjamarinkovicoffical

– Želim da znate da mi nije bila namera nikoga da uvredim niti da bilo koga podstičem da krši pravila koja su doneli struka i država – zaključila je Sanja.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top