Ana Nikolić je ponovo zaljubljena, evo ko je on?!

pixabay.com

Poznati

Ana Nikolić je ponovo zaljubljena, evo ko je on?!

Ana Nikolić razvela se od Stefana Đurića Raste, a nakon što se od razvoda oporavila, svoj izgled dovela je do perfekcije. Najseksepilnija žena 2000-tih, ponovo se pojavila u svom punom sjaju, a svi su se pitali samo jedno – da li se u njenom životu pojavio neko novi?

Ana je dugo govorila da je niko ne interesuje, a godinu za nama završila je u svom stilu – intrigantnim priznanjem. Kako se čini, Ana Nikolić je ponovo zaljubljena?

– Moram da priznam da imam jednu simpatiju, stranac je u pitanju. Korona nam ne dozvoljava da se upoznamo – rekla je Ana za “Informer” i otkrila da čak i ako ovaj misteriozni muškarac od simpatije preraste u emotivnog partnera, ona ga neće upoznati sa Tarom.

– Nikada Taru neću upoznati sa svojim dečkom! Ne kažem da treba da odem u celibat jer sam se razvela, ali svog partnera neću približavati detetu. Veoma sam patrijahalna iako se to kosi sa slikom koju publika ima o meni. Moja majka je veoma mlada ostala bez muža i imala je prilike da se uda, ali joj to zbog mog brata i mene nikada nije padalo na pamet – iskrena je Ana.

Pročitajte: Ana Nikolić ponovo na stubu srama – Poklon koji je kupila ćerki izazvao osudu na društvenim mrežama (foto)

Ana Nikolić ponovo je zaljubljena, a da li će joj ova godina doneti emotivnu priču za pamćenje, ostaje da vidimo.

Hellomagazin

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top