Princ Hari ne odustaje od TUŽBI, jer su mu ukaljali čast lažnim informacijima!

instagram/Printscreen

Poznati

Princ Hari ne odustaje od TUŽBI, jer su mu ukaljali čast lažnim informacijima!

Megan Markl podržala je supruga i istakla da će i ona dodati jednu tužbu zbog iznošenja „prljavog veša“ u javnost.

Princ Hari i Megan Markl nastavljaju svoju pravnu bitku s Daily Mailom, uprkos izvinjenju koji je ovaj medij poslao princu u vidu pisma putem interneta.

Daily Mail je u oktobru izneo šokantne tvrdnje da je princ Vojvoda od Saseksa okrenuo leđa britanskoj Kraljevskoj mornarici i da je odustao odsvojih vojnih usluga.

Osim spomenutog pisma, Daily Mail je dan nakon istog i na svojim društvenim mrežama objavio svoje izvinjenje, napisavši: ‘Članak od 25. oktobra. 2020.

Mi razumemo da je Hari privatno kontaktirao pojedince u vojsci, uključujući one koje pripadaju mornarici, kako bi im pružio neformalnu podršku.

Izvinjavamo se princu Hariju i donirali smo novčani iznos njegovoj instituciji Invictus Games’.

Ipak, ovo izvinjenje ne podrazumeva kraj ovog slučaja jer princ Hari stoji pri svojoj odluci da tuži novine.

Ova tužba jedna je od mnogih tužbi koje su pokrenuli vojvoda i vojvotkinja od Saseksa. Megan Markl takođe vodi pravnu bitku sa Daily Mailom zbog objavljivanjem privatnih pisama koja je slala svom ocu Tomasu Marklu.

Megan čeka dug put u borbi protiv Daily Maila, pogotovo zato što je zatražila da se datum sudskog ročišta pomeri za drugi deo 2021. godine.

Hari tuži i druge velike tabloidne novine, uključujući The Sun i Daily Mirror zbog navodnog hakovanja njegovog telefona i ilegalnog preslušavanja

glasovnih poruka.

Ove tvrdnje bazira na činjenici da su s njegovih privatnih telefona tokom godina izbrisane mnoge poruke njegove uže porodice. Princ tvrdi da tako

informacije koje dobijaju tabloidi cure u javnost, a medije krivi i za smrt svoje majke, princeze Dajane.

DNEVNO.HR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top