NAZVALA JU JE VOJVOTKINJOM GLUPOSTI, PRETILA DA ĆE OTKRITI SVE: Napokon se dogodilo ono čega se Megan Markl DUGO BOJALA

Moda

NAZVALA JU JE VOJVOTKINJOM GLUPOSTI, PRETILA DA ĆE OTKRITI SVE: Napokon se dogodilo ono čega se Megan Markl DUGO BOJALA

56-godišnja Samanta Markl, polusestra Megan Markl, završila je svoje memoare u kojima je, kako se navodi, otkrivala porodične tajne.

Kako piše Daily Mail, knjiga nosi naziv „The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1“ („Dnevnik nasrtljive princezine sestre, prvi deo“). Ovih dana će biti puštena u prodaju u Americi.

Još pre nekoliko godina, Samanta je najavila svoje memoare, a navodi se da je na preko 300 stranica otkrivala tajne porodice Markl, sve o njihovim razrušenim odnosima, ali i odnosima ukraljevskoj porodici.

Megan je još ranije govorila da je sve što Samanta tvrdi ― apsurdno. Ipak, mnogi s nestrpljenjem čekaju Samantine memoare. Knjiga je najavljena vrlo intrigantnim opisom:

„Stvari nisu uvek onakve kakvima se čine u svetu u kom društvene etikete definišu ko smo, kako živimo i kako vidimo jedni druge“.

Kako pišu strani mediji, Samanta i Megan poslednji put su se videle 20008. godine. Samanta već godinama govori uvredljivo o Megan u intervjuima. Navela je, između ostalog, površnom osobom koja samo želi da se uspne što više na društvenoj lestvici, da nema nimalo ljudskosti u sebi, a nazvala ju je i „vojvotkinjom gluposti“.

Prošle godine su mediji naveli da je Megan plakala kad je saznala da njena sestra piše knjigu.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top