Princ Vilijam nije dobro – ne jede, ne spava i sve je mršaviji: Kejt ozbiljno zabrinuta za zdravlje svog supruga!(FOTO)

Poznati

Princ Vilijam nije dobro – ne jede, ne spava i sve je mršaviji: Kejt ozbiljno zabrinuta za zdravlje svog supruga!(FOTO)

Vojvotkinja je jako zabrinuta, tvrde izvori bliski kraljveskoj porodici.

Premda obavljaju svoje kraljevske dužnosti u javnosti i doimaju se staloženo, Kejt Midlton i princ Vilijam proživljavaju pravu dramu unutar zidova njihovog doma, piše magazin Globe.

Vojvotkinja od Kembridža navodno je jako zabrinuta za supruga koji se bori s fizičkim i psihičkim problemima, te ga preklinje da potraži stručnu psihološku pomoć. Vilijam navodno ‘puca’ pod teretom stresa s kojim se morao nositi prošle godine, od Harijevog odlaska iz porodice i sramote koju je princ Endru bacio na kraljevsku porodicu svojim prijateljskim odnosom sa Džefrijem  Epstinom koji je vodio prostituciju maloletnih devojaka, pa do najteže vesti koju je saznao – da boluje od retke i teško izlečive vrste raka.

Već dugo živi sa vrlo malo sna i postaje sve mršaviji

Kejt je očajna od brige, jer ne želi da ostane bez supruga i oca njihovo troje dece, šestogodišnjeg princa Džordža, petogodišnje princeze Šarlot i dvogodišnjeg princa Luisa, otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici. Osim što ga nagovara da se obrati profesionalcima za pomoć, Kejt neprestano podseća Vilijama da ne sme stvari uzimati toliko k srcu. Ali, taj savet njemu nije lako da primeni u praksi.

Vilijam je na korak od ivice. Već dugo živi sa vrlo malo sna i postaje sve mršaviji. Gotovo da više nema apetit„, rekao je izvor. Objasnio je kako princa doslovce ‘izjedaju njegovi osećaji i gorčina koju oseća prema Hariju i stricu Endruu‘.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top