Vesna Čipčić brutalno odbrusila pozorišnoj publici: Volela bih da publika dolazi okupana, namirisana i obučena!

Poznati

Vesna Čipčić brutalno odbrusila pozorišnoj publici: Volela bih da publika dolazi okupana, namirisana i obučena!

Poznata publika nije štedela publiku koja dolazi u pozorište

Glumica Vesna Čipčić nedavno je preležala korona virus, pa se polako vraća poslovnim obavezama koliko to epidemiološke mere dozvoljavaju.

Glumica je sada otvoreno govorila o pozorišnoj publici, ali i o aktuelnoj modi koja se njoj nimalo ne dopada.

Ona smatra da mnogo ljudi ne poštuje „dres kod“ primeren takvoj ustanovi, te i da bi volela da publika dolazi namirisana, očešljana i okupana.

“ Iskrena da budem, malo mi smeta taj preterano kežual stil koji se danas forsira. Volela bih da publika ponovo dolazi u pozorište okupana, lepo namirisana i obučena. Da mi smeta to raščupano i neokupano, u kratkim pantalonama, da se tako neko pojavi u pozorištu, smeta mi“, rekla je oštro.

Vesna se još jednom osvrnula na svoju borbu sa virusom korona. Glumica je zbog povišenog D-dimera dobila injekcije koje je sama sebi morala da daje.

„Bitno je što sam o svom iskustvu pričala javno i svima objasnila da virus nije ni malo naivan. Prošla sam ono što su mnogi prošli, a to ne treba držati u tajnosti. Naučila sam nove stvari o sebi, sada sam najzahvalnija što sam preživela taj virus. Bilo mi je lakše jer su i moji ćerka i sin bili zaraženi u isto vreme. Brinuli smo jedni o drugima i pružali i duhovnu podršku“ zaključila je.

Alo

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top