Ako želite da živite dobro, obratite pažnju na ovo!

pixabay.com

Lifestyle

Ako želite da živite dobro, obratite pažnju na ovo!

Ovo je proveren princip koji se može slediti, a glavna stvar je da želite da živite dobro

Duhovno zdravlje se naziva energijom, jer je direktno povezano sa čovekovim čakrama, njegovom aurom. Stoga, osim fizičkog zdravlja, morate da vodite računa i o mentalnom zdravlju i stanju duha.

1. Ne postavljajte sebi nerealne zadatke (neka vaši ciljevi budu lako ostvarljivi, do umereno teški. Samo tako ćete motivisti sebe.)

2. Ako vam u životu trenutno ide loše, ne krivite druge ili lošu sreću. Jednostavno, pokušajte da se promenite kako biste promenili svoju sudbinu. Ali imajte na umu, da sve u životu ima rok trajanja, pa tako i loši i teški životni momenti.

3. Ne mešajte se u tuđe živote – jednostavno pustite druge ljude da rešavaju svoje probleme, da vode računa o sebi. Umesto tuđih života, posvetite se svome.

4. Naučite da oprostite – to znači da ćete da se očistite od zlobe, loših misli, loših želja… Odbacite sve što vam ne prija. I kad oprostite, ne morate da zaboravite. Jednostavno, neka loše stvari budu deo prošlosti.

5. Budite iskreni – to je lekovito. Prema drugima, a najviše prema sebi.

6. Ne očekujte priznanje od drugih – sve što radite, radite za sebe.

7. Ne budite zavidni ili ljubomorni – brinite se o svom životu i jednostavno ne zavidite drugima, jer nikad ne znate šta se dešava u tuđem životu.

8. Ako nešto ne možete da promenite, prihvatite to!

9. Naučite da se opustite – uradite ono što prija vašem telu i umu.

10.Pametno rasporedite svoje vreme – radite 60% vremena, odmarajte se 10%, zabavljajte se 10 % i 20% vremena izdvojite za ostalo.

11.Zapamtite da se u životu sve vraća: i dobro i zlo!

Stil.kurir.rs

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top