DRAGANA KOSJERINA: Voditeljka čija lepota nikog ne ostavlja ravnodušnim, ali fizički izgled joj nije glavni adut

Poznati

DRAGANA KOSJERINA: Voditeljka čija lepota nikog ne ostavlja ravnodušnim, ali fizički izgled joj nije glavni adut

„Fizički izgled nikada nije bio moj glavni adut, svi koji me poznaju znaju da nisam opterećena estetikom, te da sam mnogo više truda uložila u ostale aspekte ličnosti“

Voditeljka o čijoj lepoti se naširoko priča, Dragana Kosjerina, iako svesna toga rado prihvata komplimente na račun svog izgleda, ipak ističe da ona poseduje mnogo više od lepog lica i tela i da je uložila mnogo više truda u druge aspekte svoje ličnosti.

– Kažu da je lepota u oku posmatrača i uistinu je tako. Neko smatra da treba da se nađem na listi najlepših, neko ne. Meni takvi komplimenti mogu da gode, ali ne utiču na to kako ja procenjujem i doživljavam sebe. Fizički izgled nikada nije bio moj glavni adut, svi koji me poznaju znaju da nisam opterećena estetikom, te da sam mnogo više truda uložila u ostale aspekte ličnosti – rekla je Dragana Kosjerina za „Informer”.

Ali poput svake uspešne žene, Dragani su od komplimenta za fizički izgled, draži oni koji se onose na poslovne podvige.

– Godinama sam čekala da ljudi počnu više da primećuju moju veštinu i profesionalnost, sada sam to dočekala i sasvim sam zadovoljna. Uprkos popularnom stavu, ne mislim da je put lepih žena mnogo teži, jer svaki čovek sa sobom nosi svoje breme i izazove – zaključuje lepa voditeljka.

Njen adut nije samo profesionalnost u novinarstvu, već Dragana poseduje i glumačke ali i plesačke sposobnosti.

– Odmalena sam pokazivala sklonost ka javnom nastupu, išla sam na glumu, u muzičku školu, takmičarski se bavila latinoameričkim plesom. Mnoge iznenadi kada vide kako se snalazim na sceni šou-programa, a istina je da su sve te aktivnosti sastavni deo mog života, samo ne govorim često o tome – rekla je Kosjerina.

Lepaisrecna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top