Kako se ponaša muškarac koji ne voli ženu: Psiholog Ana Kirjanova objašnjava

pixabay.com

Ljubav i seks

Kako se ponaša muškarac koji ne voli ženu: Psiholog Ana Kirjanova objašnjava

Anna Kiryanova poznata je kao jedna od najboljih psihologa u Rusiji. Kiryanova je istovremeno poznata i kao TV voditeljica i kao autorka knjiga, članaka pa čak i poezije.

Danas smo odlučili podeliti jedan tekst Ane Kiryanove o tome kako izgleda muškarac koji ne voli ženu: Ako ne razgovarate često, ne smijete se ili ne mazite takav muškarac te ne voli. Ako te ne grli, ne razgovara sa tobom o sitnicama, ne zove te da vidi kako si u sred dana takav muškarac ne gaji velika osećanja prema tebi…

Ako ne možeš da računaš na njegovu pomoć takav muškarac ti ni ne treba. Kad moraš da brineš o njemu kao da je dete od pet godina. Ako ne primećuje tebe, tvoj trud i rad – ne voli te. Ako ti kaže da jedeš puno ili mu sve što radiš smeta na neki način ne voli te.

Važno je obratiti pažnju na te stvari jer žena koja živi sa muškarcem koji je ne voli ne može ni cvetati. Izgled i karakter žene izuzetno zavise o tome kako se drugi ophode prema njoj. Iz ljubaznih reči blistamo i izgledamo mlađe. Od zagrljaja smo vitkiji. Od poljubaca postajemo lepši i ljubazniji…

Kod odrasle žene uvek možete videti kakvog muža ima po njenom izgledu. Po tome se vidi koliko je njen muškarac voleo. A muškarci mogu birati koga žele videti pored sebe: lepoticu ili čudovište. Žene kojima niko ne govori lepe reči stare velikom brzom.

Živite u ljubavi i skladu. Moramo ceniti vlastite ljude koji nas tolerišu, vole i razumeju. I prihvata onakve kakvi jesmo. U ljubavi postoji samo jedna korist – biti voljen obostrano. Ako osoba ne voli naš izgled, ne voli nas.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top