Priča ostavljene žene: Imao je aferu dok sam bila trudna i ostavio me kad mi je bio najpotrebniji

Ljubav i seks

Priča ostavljene žene: Imao je aferu dok sam bila trudna i ostavio me kad mi je bio najpotrebniji

Moj bivši suprug i ja smo željeli dobiti dijete i dugo vremena smo radili na tome. Kada sam ostala trudna bili smo oduševljeni i mislila sam da je zaista srećan zbog toga.

U desetoj nedelji trudnoće sam izgubila bebu i oboje smo bili tužni i slomljeni zbog toga. Nekoliko mjeseci kasnije sam ponovo ostala trudna i bila sam presrećna, ali moj suprug nije reagovao na način na koji sam mislila da će reagovati. Počela sam da plačem zbog njegove hladne reakcije što je preraslo u svađu i njegov prijedlog da ne bih trebala da rodim to dijete.

Rekao mi je da biram između njega i djeteta i otišao kod prijatelja na nekoliko dana rekavši mi da mu javim kada se odlučim. Željela sam to dijete i nisam ni pomišljala da postupim nikako drugačije osim da ga rodim. Narednih nekoliko mjeseci je redovno odlazio sa mnom na preglede i pravio se kao da je sve po starom.Jednog dana kada je došao po mene da idemo na pregled zaboravio je jaknu u našem stanu. Pretražila sam njegove džepove i pronašla poruku na komadiću papira. Poruka je bila od neke žene koja je u poruci napisala da se nikada ovako srećno nije osjećala i da joj je bilo lijepo provoditi vrijeme sa njim. Sjela sam na pod i počela da plačem.

Nazvala sam ga i rekla mu šta sam pronašla, a on mi se kleo da se ništa nije desilo i da je ta žena opsjednuta sa njim i da ga proganja. Čak je rekao da bi želio da mi ponovo pokušamo da budemo par i pristao je na bračno savjetovanje.

Za to vrijeme je govorio kako želi da naš brak uspije, ali to ni na jedan način nije pokazivao. Nije želio da se vrati da živimo zajedni jer je rekao da mu je potrebno vrijeme da shvati šta želi. Nije se pojavio kada sam otišla da se porodim, ali sam se ipak nadala da će kada vidi našu lijepu kćer, poželjeti da nam se vrati. Ali to se nije dogodilo.

Umjesto toga on je uživao u društvu neke druge žene koju više nije ni krio već je javno počeo izlaziti sa njom. Kada sam to saznala konačno sam shvatila da se zavaravam i prekinula sam svaki kontakt sa njim. Kasnije sam saznala da je bio u vezi sa tom ženom još privi put kada sam ostala trudna i bila sam jako ljuta na njega.

Mogao je još tada otići i ostaviti me, ali nije. On je i dalje glumio da me voli, a tajno se viđao sa drugom ženom. Razveli smo se šest mjeseci kasnije. Nikada nisam planirala da budem samohrana majka, ali moja kćerka mi je dala snagu da se borim.

Dala mi je snagu da uradim ono što je najbolje za nas obe. Shvatila sam da nikada nisam smjela biti njegova supruga i da mi nikada nije dozvolio da budem zaista svoja. Sada znam da od partnerstva treba da dobijem više nego što je on ikada mogao da mi pruzi.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top